Chord Kencani Aku - Yeni Inka | Inschord

Chord Kencani Aku - Yeni Inka

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kencani Aku - Yeni Inka :

Lirik Kencani Aku - Yeni Inka :

not found
Intro : D  G  Em A F#m B  Em  A..

D         G          D  G A
ora bakal iso mbayangne..
D       G         A
uripku ora karo kowe..
G         A       F#m B
sewu siji raono liya..ne..
Em                    A
 ngayemne ati nyawang esemme..

D            G          D    G A
ngademne pas atiku koyo geni..
   D            G            A
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
G          A       F#m  B
tapi asli njerone atiku..
Em                          A
 sing tak tresnani yo mung sliramu..

Reff :
       D     G
  kancani.. aku..
    A             F#      Bm
  kowe sing iso nggawe atiku..
     Em          A
  ngeroso urip selawase..

       D     G
  kancani.. aku..
    A            F#        Bm
  kowe sing dadi konco uripku..
    Em                  A
  sayangku mung kanggo sliramu..
    G   A F#m B Em  A
  tenan..

G        A
mugo aku iso nggawe
F#m     B
bahagia ning atimu
   Em
sampek nyowo iki..
    A
ora ono ning rogo..

Reff :
       D     G
  kancani.. aku..
    A             F#      Bm
  kowe sing iso nggawe atiku..
     Em          A
  ngeroso urip selawase..

       D     G
  kancani.. aku..
    A            F#        Bm
  kowe sing dadi konco uripku..
    Em                  A
  sayangku mung kanggo sliramu..

     D    G
  elengo aku..
        A            F#      Bm
  mbien ra sengojo nglarani atimu..
    Em          A
  tulung ngapurano aku..

       D     G
  kancani.. aku..
    A            F#        Bm
  kowe sing dadi konco uripku..
    Em                  A
  sayangku mung kanggo sliramu..
    D    G   D    G A   D
  tenan..  tenan..    tenan..
ora bakal iso mbayangne..
uripku ora karo kowe..
sewu siji raono liya..ne..
ngayemne ati nyawang esemme..

ngademne pas atiku koyo geni..
ngono kadang ku ra ngrumangsani..
tapi asli njerone atiku..
sing tak tresnani yo mung sliramu..

Reff :
  kancani.. aku..
  kowe sing iso nggawe atiku..
  ngeroso urip selawase..

  kancani.. aku..
  kowe sing dadi konco uripku..
  sayangku mung kanggo sliramu..
  tenan..

mugo aku iso nggawe
bahagia ning atimu
sampek nyowo iki..
ora ono ning rogo..

Reff :
  kancani.. aku..
  kowe sing iso nggawe atiku..
  ngeroso urip selawase..

  kancani.. aku..
  kowe sing dadi konco uripku..
  sayangku mung kanggo sliramu..

  elengo aku..
  mbien ra sengojo nglarani atimu..
  tulung ngapurano aku..

  kancani.. aku..
  kowe sing dadi konco uripku..
  sayangku mung kanggo sliramu..
  tenan..  tenan..  tenan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title