Chord Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Salsabila | Inschord

Chord Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Salsabila

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Salsabila :

Lirik Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Salsabila :

Intro : F# C# D#m C# B  Bm

F#        C#       D#m          A#m
yen eling esemmu.. gawe trenyuh atiku
  B        C#        F#
gawe.. aku ra biso turu..
G#m      C#              F#     C#   D#m
 opo ra eling aku naliko ngucap janjimu
C#      G#m       C#       F#
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

G#m       C#         F#     C#  D#m
 pirang taun kowe gandeng karo aku..
         G#m    C#         F#  C#
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

Reff :
      F#       C#
  kelaran ati iki..
      D#m         A#m
  yen eling manis janjimu..
     B          C#             F#
  janji.. sing uwis mbok blenjani..
           B              C#
  rasane nggrantes ning dodo..
           A#m        D#m
  nggawe gelo lan kuciwo..
            G#m      C#       F#
  ninggal tatu.. sak jroning atiku..

Music : G#m  D#m  G#m A# D#m
        G#m  D#m  B C# F#

         D#m        A#m
duh kang mas ngapuranen aku
    F#         C#
yen aku ninggalne kowe
   D#m      C#        F#
pancen iki uwis kahanane..
        G#m       C#
wong tuaku ra setuju
         F#           D#m
yen kowe nyanding awakku
     G#m      C#         F#    C#
lilakno aku.. ikhlasno lungaku..

Reff :
      F#       C#
  kelaran ati iki..
      D#m         A#m
  yen eling manis janjimu..
     B          C#             F#
  janji.. sing uwis mbok blenjani..

            B          C#
  tak dongakno kowe mulyo
          F# C#   D#m
  senajan atiku loro..
         G#m       C#         F#
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

      F#       C#
  kelaran ati iki..
      D#m         A#m
  yen eling manis janjimu..
  B             C#             F#
  janji.. seng uwis mbok blenjani..
            G#m        C#
  tak dongakno kowe mulyo
          F# C#   D#m
  senajan atiku loro..
         G#m       C#         F#
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

            G#m        C#
  tak dongakno kowe mulyo
          F# C#   D#m
  senajan atiku loro..
         G#m       C#         F#
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..
yen eling esemmu.. gawe trenyuh atiku
gawe.. aku ra biso turu..
opo ra eling aku naliko ngucap janjimu
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

pirang taun kowe gandeng karo aku..
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

Reff :
  kelaran ati iki..
  yen eling manis janjimu..
  janji.. sing uwis mbok blenjani..
  rasane nggrantes ning dodo..
  nggawe gelo lan kuciwo..
  ninggal tatu.. sak jroning atiku..

Music...

duh kang mas ngapuranen aku
yen aku ninggalne kowe
pancen iki uwis kahanane..
wong tuaku ra setuju
yen kowe nyanding awakku
lilakno aku.. ikhlasno lungaku..

Reff :
  kelaran ati iki..
  yen eling manis janjimu..
  janji.. sing uwis mbok blenjani..

  tak dongakno kowe mulyo
  senajan atiku loro..
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

  kelaran ati iki..
  yen eling manis janjimu..
  janji.. seng uwis mbok blenjani..
  tak dongakno kowe mulyo
  senajan atiku loro..
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

  tak dongakno kowe mulyo
  senajan atiku loro..
  tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title