Chord Kelangan 2 - Wandra | Inschord

Chord Kelangan 2 - Wandra

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kelangan 2 - Wandra :

Lirik Kelangan 2 - Wandra :

Intro : Dm..C..A#..Dm..
        Dm..C Gm A# C Dm..
        Dm..

      Dm                    Dm
Sing ono maning hang isun welasi
      Dm                    Gm
sing ono maning hang isun sayangi
        Gm
kembang hang ono ring taman 
      Gm
ilang kepetik wong liyan
     A#                     Dm
tego-tegane ninggal sun kelaran..

    Dm                  Dm
kalingono riko tipis atine
        Dm                  Gm
ninggal isun mung ngaboti liyane
    Gm
padahal nong jero ati 
     Gm
riko sing biso keganti
     A#         C         Dm 
tapi malah gawe ati sun perih..
       
Music : Dm..A# C 

Reff :
     Dm                     C
  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
       Gm                      Dm
  riko tentrem ati nisun wes seneng
       Dm                    Am
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
        Gm          C         Dm
  pokok riko seneng isun yo seneng
      C       A#         Dm
  masio tah geremis ring ati..
       C       A#     Dm
  tapi isun nguwatno ati..
        
Music : Dm..C F Gm..Dm..
        Dm..Am..A#..C..

    Dm                  Dm
kalingono riko tipis atine
        Dm                  Gm
ninggal isun mung ngaboti liyane
    Gm
padahal nong jero ati 
     Gm
riko sing biso keganti
     A#         C         Dm 
tapi malah gawe ati sun perih..
       
Music : Dm..A# C 

Reff :
     Dm                     C
  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
       Gm                      Dm
  riko tentrem ati nisun wes seneng
       Dm                    Am
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
        Gm          C         A#   A
  pokok riko seneng isun yo seneng..  

     Dm                     C
  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
       Gm                      Dm
  riko tentrem ati nisun wes seneng
       Dm                    Am
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
        Gm          C         A#   Dm
  pokok riko seneng isun yo seneng..  
      C       A#         Dm
  masio tah geremis ring ati..
       C       A#     Dm 
  tapi isun nguwatno ati..

Outro : A#..Dm..
Sing ono maning hang isun welasi
sing ono maning hang isun sayangi
kembang hang ono ring taman 
ilang kepetik wong liyan
tego-tegane ninggal sun kelaran..

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong jero ati 
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih..
       
Music...

Reff :
  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
  riko tentrem ati nisun wes seneng
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
  pokok riko seneng isun yo seneng
  masio tah geremis ring ati..
  tapi isun nguwatno ati..
        
Music...

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong jero ati 
riko sing biso keganti 
tapi malah gawe ati sun perih..
       
Music...

Reff :
  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
  riko tentrem ati nisun wes seneng
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
  pokok riko seneng isun yo seneng..  

  saiki sun dewekan nyawang teko kadohan
  riko tentrem ati nisun wes seneng
  riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
  pokok riko seneng isun yo seneng..  
  masio tah geremis ring ati.. 
  tapi isun nguwatno ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title