Chord Karma - Via Vallen | Inschord

Chord Karma - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Karma - Via Vallen :

Lirik Karma - Via Vallen :

    G#       A#           Gm      Cm
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
      Fm         A#             D#
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
    G#       A#             Gm          Cm
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
        Fm               A#        D#
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

Music : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#

 D#            A#          Cm   C
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
 Fm            A#          D#     C
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
    Fm        A#       Gm        C
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
      Fm            A#         D#
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

Music : G# A# D#

Reff :
      G#       A#           Gm      Cm
  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
        Fm         A#             D#
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
      G#       A#             Gm          Cm
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
          Fm               A#        D#
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

Music : G# A# Gm Cm
        Fm A# D#
        G# A# Gm Cm
        Fm A# D#

 D#            A#          Cm   C
Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
 Fm            A#          D#     C
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
    Fm        A#       Gm        C
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
      Fm            A#         D#
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

Music : G# A# D#

Reff :
      G#       A#           Gm      Cm
  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
        Fm         A#             D#
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
      G#       A#             Gm          Cm
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
          Fm               A#        D# E
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

      A#       C            Am      Dm
  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
        Gm         C              F
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
      A#       C              Am          Dm
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
          Gm               C         F
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
          Gm               C         Am Dm
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
          Gm               C     F
  Wolak walek donyo.. kowe keno azab'e..
Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

Music...

Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

Music...

Reff :
  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

Music...

Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe..

Music...

Reff :
  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..

  Ojo salahke aku.. wis nglarani atimu
  Mergo kowe wis nggawe.. tatu sumpah setiaku
  Ojo salahke aku.. tak pilih ninggalke kowe
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
  Wolak walek donyo.. kowe keno karmane..
  Wolak walek donyo.. kowe keno azab'e..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title