Chord Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy | Inschord

Chord Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy :

Lirik Kangen Setengah Mati - Wandra feat. Jihan Audy :

Intro : C#m B A G#

C#m
kerlap kerlip lintang
    B
ono ring awang awang
A
ngengetaken isun..
    C#m
rikolo ambi riko..

C#m
semilire angin..
 B               F#m
ono ring wayah wengi..
     A
nambahi sepine ati..
     G#
hang magih dewekan..

Reff :
            C#m
  duh nelongso rasane ati
                     F#m
  pengen ketemu tapi sing biso..
                   B
  koyo dene mongso ketigo..
                  C#m
  ngarepno banyu udan teko..

          C#m
  kangen iki setengah mati
                      F#m
  mung riko hang biso nambani..
                 B
  sayang riko saiki nong ngendi
                       C#m
  wes suwe sun ngenten ngenteni..

Music : C#m F#m B C#m

C#m
kerlap kerlip lintang
    B
ono ring awang awang
A
ngengetaken isun..
    C#m
rikolo ambi riko..

C#m
semilire angin..
 B               F#m
ono ring wayah wengi..
     A
nambahi sepine ati..
     G#
hang magih dewekan..

Reff :
            C#m
  duh nelongso rasane ati
                     F#m
  pengen ketemu tapi sing biso..
                   B
  koyo dene mongso ketigo..
                  C#m
  ngarepno banyu udan teko..

          C#m
  kangen iki setengah mati
                      F#m
  mung riko hang biso nambani..
                 B
  sayang riko saiki nong ngendi
                       C#m
  wes suwe sun ngenten ngenteni..

            C#m
  duh nelongso rasane ati
                     F#m
  pengen ketemu tapi sing biso..
                   B
  koyo dene mongso ketigo..
                  C#m
  ngarepno banyu udan teko..

          C#m
  kangen iki setengah mati
                      F#m
  mung riko hang biso nambani..
                 B
  sayang riko saiki nong ngendi
                       C#m
  wes suwe sun ngenten ngenteni..
        B              G#    C#m
  wes suwe sun ngenten ngenteni..
kerlap kerlip lintang
ono ring awang awang
ngengetaken isun..
rikolo ambi riko..

semilire angin..
ono ring wayah wengi..
nambahi sepine ati..
hang magih dewekan..

Reff :
  duh nelongso rasane ati
  pengen ketemu tapi sing biso..
  koyo dene mongso ketigo..
  ngarepno banyu udan teko..

  kangen iki setengah mati
  mung riko hang biso nambani..
  sayang riko saiki nong ngendi
  wes suwe sun ngenten ngenteni..

Music...

kerlap kerlip lintang
ono ring awang awang
ngengetaken isun..
rikolo ambi riko..

semilire angin..
ono ring wayah wengi..
nambahi sepine ati..
hang magih dewekan..

Reff :
  duh nelongso rasane ati
  pengen ketemu tapi sing biso..
  koyo dene mongso ketigo..
  ngarepno banyu udan teko..

  kangen iki setengah mati
  mung riko hang biso nambani..
  sayang riko saiki nong ngendi
  wes suwe sun ngenten ngenteni..

  duh nelongso rasane ati
  pengen ketemu tapi sing biso..
  koyo dene mongso ketigo..
  ngarepno banyu udan teko..

  kangen iki setengah mati
  mung riko hang biso nambani..
  sayang riko saiki nong ngendi
  wes suwe sun ngenten ngenteni..
  wes suwe sun ngenten ngenteni..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title