Lirik & Chord Lagu Kangen Kowe (Sayang 4) - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kangen Kowe (Sayang 4) - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kangen Kowe (Sayang 4) - Via Vallen :

Lirik Kangen Kowe (Sayang 4) - Via Vallen :

Intro : Am G C
        Am G Em Am
        F G Am

Am             Am
 Yen ono adem angin
   G                C
Sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
Iku tondone kangenku
        E                     E
Sing tansah nganti ati tekamu

Am              Am
 Naliko wayah bengi
   G                C
Mripatku ora biso merem
Dm                  Am
Mergo kangenku kependem
         E
Tansah pengen nyanding
                Am  Am
sak kedep wes marem

Reff :
                   C
  Tak jaluk neng kono
    Em              Am       Em
  Kowe sayang tetep dadio lintang
     Am              Em
  Tansah madangi tresnoku
       F         G        C
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

              C
  Lan semono ugo
         Em
  Neng kene sayang
     Am          Em
  tansah dadi kembang
    Am            Em
  Nebar wangine roso kangen
          F           G       C
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Music : Am G F  Dm  Em  Am
        Dm Am Dm E Am

Am             Am
 Yen ono adem angin
   G                C
Sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
Iku tondone kangenku
        E                     E
Sing tansah nganti ati tekamu

Am              Am
 Naliko wayah bengi
   G                C
Mripatku ora biso merem
Dm                  Am
Mergo kangenku kependem
         E
Tansah pengen nyanding
                Am
sak kedep wes marem

Reff :
                   C
  Tak jaluk neng kono
    Em              Am       Em
  Kowe sayang tetep dadio lintang
     Am              Em
  Tansah madangi tresnoku
       F         G        C
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

              C
  Lan semono ugo
         Em
  Neng kene sayang
     Am          Em
  tansah dadi kembang
    Am            Em
  Nebar wangine roso kangen
          F           G       C
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang

                   C
  Tak jaluk neng kono
    Em              Am       Em
  Kowe sayang tetep dadio lintang
     Am              Em
  Tansah madangi tresnoku
       F         G        C
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

              C
  Lan semono ugo
         Em
  Neng kene sayang
     Am          Em
  tansah dadi kembang
    Am            Em
  Nebar wangine roso kangen
          F           G       C
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang
Yen ono adem angin
Sumripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding
sak kedep wes marem

Reff :
  Tak jaluk neng kono
  Kowe sayang tetep dadio lintang
  Tansah madangi tresnoku
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

  Lan semono ugo
  Neng kene sayang
  tansah dadi kembang
  Nebar wangine roso kangen
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Music...

Yen ono adem angin
Sumripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding
sak kedep wes marem

Reff :
  Tak jaluk neng kono
  Kowe sayang tetep dadio lintang
  Tansah madangi tresnoku
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

  Lan semono ugo
  Neng kene sayang
  tansah dadi kembang
  Nebar wangine roso kangen
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang

  Tak jaluk neng kono
  Kowe sayang tetep dadio lintang
  Tansah madangi tresnoku
  Lan ojo nganti atimu bimbang..

  Lan semono ugo
  Neng kene sayang
  tansah dadi kembang
  Nebar wangine roso kangen
  Lan tresno mung kanggo kowe sayang
Information :
Title : "Kangen Kowe (Sayang 4) - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title