Chord Kangen Ati - Via Vallen | Inschord

Chord Kangen Ati - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kangen Ati - Via Vallen :

Lirik Kangen Ati - Via Vallen :

Intro : Dm Am A# F
        Gm A Dm

Dm  Am    A#         F
umpomo.. isih ono wektu
 Gm          A           Dm
aku pengin jujur nang sliramu
Dm  Am        A#         F
ra ono.. sing iso ngganteni
Gm           A          Dm
mung sliramu sing tak kangeni

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
  A#                           A  Dm
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
              Gm          C
  ra ono sing biso ngganteni
               F       A#
  sliramu nang jerone ati
              Gm           A
  roso tresno sing kok uwehno
            Dm      D
  iso ngedemke loro..

            Gm         C
  ayem urip ayem tresnaku
           F                  A#
  naliko sesandhing nang sliramu
           Gm           A
  opo sliramu ra ngrasakno
                  A#     A Dm
  kangen ati sing tak roso..

Music : Gm C F A#
        Gm A Dm

Reff :
              Gm          C
  ra ono sing biso ngganteni
               F       A#
  sliramu nang jerone ati
              Gm           A
  roso tresno sing kok uwehno
            Dm      D
  iso ngedemke loro..

            Gm         C
  ayem urip ayem tresnaku
           F                  A#
  naliko sesandhing nang sliramu
           Gm           A
  opo sliramu ra ngrasakno
                  A#       A
  kangen ati sing tak roso..
       A#     A       Dm
  o..woho.. huwo.. oouwo..
umpomo.. isih ono wektu
aku pengin jujur nang sliramu
ra ono.. sing iso ngganteni
mung sliramu sing tak kangeni

adoh panggonmu lan adoh tresnamu
lawang tresno mung kanggo sliramu..

Reff :
  ra ono sing biso ngganteni
  sliramu nang jerone ati
  roso tresno sing kok uwehno
  iso ngedemke loro..

  ayem urip ayem tresnaku
  naliko sesandhing nang sliramu
  opo sliramu ra ngrasakno
  kangen ati sing tak roso..

Music...

Reff :
  ra ono sing biso ngganteni
  sliramu nang jerone ati
  roso tresno sing kok uwehno
  iso ngedemke loro..

  ayem urip ayem tresnaku
  naliko sesandhing nang sliramu
  opo sliramu ra ngrasakno
  kangen ati sing tak roso..
  o..woho.. huwo.. oouwo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title