Lirik & Chord Lagu Kalah Cepat - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kalah Cepat - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kalah Cepat - Via Vallen :

Lirik Kalah Cepat - Via Vallen :

Intro : E

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

Music : E B C#m G#m A E A B
        E B C#m G#m A E A B E

      E
ngopo sing nyonggo tresno
          C#m
mung disimpen ning njero dodo
             A            E
ngungkap tresno rasane bimbang
         B
amung bantal tak sayang sayang

     E
suwi yen tresno kowe
          C#m
jebul wis ono sing nduwe
       A           E
ora ngiro lan terbayang
        B             E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
 tresno tak terbalas rasane loro
B
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    G#
mergo kependem ing ati
                           G#
nganti bantal tak sayang sayang
                          G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

Music : E B C#m G#m A E A B
        E B C#m G#m A E A B E

      E
ngopo sing nyonggo tresno
          C#m
mung disimpen ning njero dodo
             A            E
ngungkap tresno rasane bimbang
         B
amung bantal tak sayang sayang

     E
suwi yen tresno kowe
          C#m
jebul wis ono sing nduwe
       A           E
ora ngiro lan terbayang
        B             E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
 tresno tak terbalas rasane loro
B
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    G#
mergo kependem ing ati
                           G#
nganti bantal tak sayang sayang
                          G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten
sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

Music...

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang..

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

Music...

ngopo sing nyonggo tresno
mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang
amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe
jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang
kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi
mergo kependem ing ati
nganti bantal tak sayang sayang
jebul tresnomu digondhol ilang..

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong
kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno
cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane
sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem
yen wis getun sambat kalih sinten
Information :
Title : "Kalah Cepat - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title