Lirik & Chord Lagu Kahanan - Utami Dewi Fortuna | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kahanan - Utami Dewi Fortuna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kahanan - Utami Dewi Fortuna :

Lirik Kahanan - Utami Dewi Fortuna :

Intro : Fm C# D# C
        C# D# Fm

  Fm               C#
kahananku iki, yen tak umpamakke..
  D#                      C#       D#
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego..
       Fm         Cm
peteng koyo aneng luwung,
       C#        Fm
suwung sepi tan ono..
     D#               C#         D#   Fm
kang biso angluwari panandanging ati..

   Fm
jerit tangis atiku
   C#
tetes luh ing pipiku
  D#                  C#      D#
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Fm               Cm
ibarat kembang kang layu
   C#           Fm
tanpo kumbang asmoro..
 D#                   C#
aku kang kebacut tresno kok
        D#
tinggal lungo..

Music : Cm C# Cm Fm
        Cm C# D# Fm

Reff :
      Fm
  nglangut ing wanci wengi
        Cm
  yen rino atiku nelongso
        D#
  putus talining janji
           C#            C
  kowe ninggal kembang tresno

    Fm
  loro laraning ati
          Cm
  nadyan loro aku nerimo
       D#
  sliramu cidro janji
           C#        C
  tego ninggal aku lungo..

Music : Fm  C# D# Fm

      Fm
tak lilakke lungamu
       Cm
nadyan abot jroning rasaku
  D#
pepes woting atiku
        C#          C
kesayat welat tresnamu

       Fm
nadyan adoh dunungmu
        Cm
ojo nganti nglalekke aku
  D#
kenangan lan sliramu
       C#         C
dadi memanik ing kalbu..

  Fm            C#
umpamane.. kowe bali..
   D#             C#
nambani laraning ati dek semono
    Fm            C#
tak enteni.. kowe bali..
  D#                  C#
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Fm D#
hmm..

   Fm
jerit tangis atiku
   C#
tetes luh ing pipiku
  D#                  C#      D#
roso nelongso sliramu megatke tresno..
   Fm               Cm
ibarat kembang kang layu
   C#           Fm
tanpo kumbang asmoro..
 D#                   C#
aku kang kebacut tresno kok
        D#
tinggal lungo..

Music : Cm C# Cm Fm
        Cm C# D# Fm

Reff :
      Fm
  nglangut ing wanci wengi
        Cm
  yen rino atiku nelongso
        D#
  putus talining janji
           C#            C
  kowe ninggal kembang tresno

    Fm
  loro laraning ati
         Cm
  nadyan loro aku nerimo
       D#
  sliramu cidro janji
           C#        C
  tego ninggal aku lungo..

Music : Fm  C# D# Fm

      Fm
tak lilakke lungamu
       Cm
nadyan abot jroning rasaku
  D#
pepes woting atiku
        C#          C
kesayat welat tresnamu

       Fm
nadyan adoh dunungmu
        Cm
ojo nganti nglalekke aku
  D#
kenangan lan sliramu
       C#         C
dadi memanik ing kalbu..

  Fm            C#
umpamane.. kowe bali..
   D#             C#
nambani laraning ati dek semono
    Fm            C#
tak enteni.. kowe bali..
  D#                  C#
bebarengan nyambung tresno dek semono
  Fm
hmm..
kahananku iki, yen tak umpamakke..
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego..
peteng koyo aneng luwung,
suwung sepi tan ono..
kang biso angluwari panandanging ati..

jerit tangis atiku
tetes luh ing pipiku
roso nelongso sliramu megatke tresno..
ibarat kembang kang layu
tanpo kumbang asmoro..
aku kang kebacut tresno kok
tinggal lungo..

Music...

Reff :
  nglangut ing wanci wengi
  yen rino atiku nelongso
  putus talining janji
  kowe ninggal kembang tresno

  loro laraning ati
  nadyan loro aku nerimo
  sliramu cidro janji
  tego ninggal aku lungo..

Music...

tak lilakke lungamu
nadyan abot jroning rasaku
pepes woting atiku
kesayat welat tresnamu

nadyan adoh dunungmu
ojo nganti nglalekke aku
kenangan lan sliramu
dadi memanik ing kalbu..

umpamane.. kowe bali..
nambani laraning ati dek semono
tak enteni.. kowe bali..
bebarengan nyambung tresno dek semono
hmm..

jerit tangis atiku
tetes luh ing pipiku
roso nelongso sliramu megatke tresno..
ibarat kembang kang layu
tanpo kumbang asmoro..
aku kang kebacut tresno kok
tinggal lungo..

Music...

Reff :
  nglangut ing wanci wengi
  yen rino atiku nelongso
  putus talining janji
  kowe ninggal kembang tresno

  loro laraning ati
  nadyan loro aku nerimo
  sliramu cidro janji
  tego ninggal aku lungo..

Music...

tak lilakke lungamu
nadyan abot jroning rasaku
pepes woting atiku
kesayat welat tresnamu

nadyan adoh dunungmu
ojo nganti nglalekke aku
kenangan lan sliramu
dadi memanik ing kalbu..

umpamane.. kowe bali..
nambani laraning ati dek semono
tak enteni.. kowe bali..
bebarengan nyambung tresno dek semono
hmm..
Information :
Title : "Kahanan - Utami Dewi Fortuna"
Artist : Utami Dewi Fortuna,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title