Lirik & Chord Lagu Kadung Nyaman - Wafi Singsing | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kadung Nyaman - Wafi Singsing

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kadung Nyaman - Wafi Singsing :

Lirik Kadung Nyaman - Wafi Singsing :

Intro : F G Em A
        Dm G C

 C           G/B      Am
aku kadung suwe bebarengan..
  Dm           C            G
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
 C        G/B           Am
aku sopo aku kroso ning raiso
  Dm           C       G
nanging akhire kesio-sio..

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

Music : F G C

Reff :
    F                 G
  tulung.. tulung ngerteni awakku..
          Em             Am
  aku tresno.. ning sliramu..
      F                  G
  ora bakal ati iki ngeliyo..
                       C         C7
  mergo mung kowe sing tak.. tresno..

    F                G
  bingung.. bingung arep sambat..
       Em            Am
  aku iki.. wis ra kuat..
        Dm
  wis kadung nyaman..
    G                         C
  nanging mung dinggo pelampiasan..

Music : F  G  Em  Am G
        F  G  C  G

    C            G/B       Am
wis cobo tak ngleremke ati iki..
  Dm         C          G
pengarepku dadi apik nyawiji..
  C          G/B          Am
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
  Dm           C            G
kowe tegel ninggal janji-janji..

Music : F G C

Reff :
    F                 G
  tulung.. tulung ngerteni awakku..
          Em             Am
  aku tresno.. ning sliramu..
      F                  G
  ora bakal ati iki ngeliyo..
                       C         C7
  mergo mung kowe sing tak.. tresno..

    F                G
  bingung.. bingung arep sambat..
       Em            Am
  aku iki.. wis ra kuat..
        Dm
  wis kadung nyaman..
    G                         C
  nanging mung dinggo pelampiasan..
aku kadung suwe bebarengan..
pengen pisahan nanging kudu bertahan..
aku sopo aku kroso ning raiso
nanging akhire kesio-sio..

wis cobo tak ngleremke ati iki..
pengarepku dadi apik nyawiji..
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
kowe tegel ninggal janji-janji..

Music...

Reff :
  tulung.. tulung ngerteni awakku..
  aku tresno.. ning sliramu..
  ora bakal ati iki ngeliyo..
  mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  bingung.. bingung arep sambat..
  aku iki.. wis ra kuat..
  wis kadung nyaman..
  nanging mung dinggo pelampiasan..

Music...

wis cobo tak ngleremke ati iki..
pengarepku dadi apik nyawiji..
selalu tak turuti nanging nyatane endi..
kowe tegel ninggal janji-janji..

Music...

Reff :
  tulung.. tulung ngerteni awakku..
  aku tresno.. ning sliramu..
  ora bakal ati iki ngeliyo..
  mergo mung kowe sing tak.. tresno..

  bingung.. bingung arep sambat..
  aku iki.. wis ra kuat..
  wis kadung nyaman..
  nanging mung dinggo pelampiasan..
Information :
Title : "Kadung Nyaman - Wafi Singsing"
Artist : Wafi Singsing,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title