Chord Gusti Kulo Los - Vivi Artika | Inschord

Chord Gusti Kulo Los - Vivi Artika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gusti Kulo Los - Vivi Artika :

Lirik Gusti Kulo Los - Vivi Artika :

   F                      A#
Gusti ati kulo sampon los tenan..
   Gm                       C
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
  A                   Dm
seprono seprene ku berjuang
     C            Gm
sak iki sing nduweni..
           A# C  F
malah wong liyan..

Music : F A Dm A# F C F

F            A
tak sayang sayang..
    Dm         F
ojo nganti kelangan..
    A#          C
tresno sing gemati iki
    F         C
wis terlalu dalam..
F           A
kabeh kurangku..
     Dm         F
mugo kowe ngerteni..
    A#         C           F
tak perjuangke ben cepet rabi..

Music : A# C F

Dm       Am         A#         F
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Gm       C
kowe ora kangen naging
      F             -Em
malah ngajak bubaran
Dm       Am          A#       F
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
  A#       C            F  C
jarene dijodohke wong tuo..

Reff :
     F                      A#
  Gusti ati kulo sampon los tenan..
       Gm                        C
  ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
    Am         A        Dm
  seprono seprene ku berjuang
       C            Gm
  sak iki sing nduweni..
             A# C
  malah wong liyan..

     F                  A#
  Gusti kuat-kuatno ati iki..
      Gm                       C
  senajan ora ngerti kapan leh mari
    Am          A             Dm
  butuh wektu suwe kanggo nglalekke
    C          Gm           A# C
  kabeh kenangane.. aku lan dewe

Music : F A Dm F A# C F
        Gm C F

Dm       Am         A#       F
yungalah tenan lagi sayang sayange
  Gm       C
kowe ora kangen naging
      F
malah ngajak bubaran
Dm       Am          A#      F
yungalah tenan.. iki lelakon opo
  A#       C     F        C
jarene dijodohke wong tuo..

Reff :
     F                      A#
  Gusti ati kulo sampon los tenan..
       Gm                        C
  ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
    Am         A          Dm
  seprono seprene ku berjuang
       C            Gm
  sak iki sing nduweni..
             A# C
  malah wong liyan..

     F                  A#
  Gusti kuat-kuatno ati iki..
      Gm                       C
  senajan ora ngerti kapan leh mari
    Am          A             Dm
  butuh wektu suwe kanggo nglalekke
    C          Gm           A#  C   F
  kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

     F                      A#
  Gusti ati kulo sampon los tenan
Gusti ati kulo sampon los tenan..
ikhlas ning impenku tinggal kenangan
seprono seprene ku berjuang
sak iki sing nduweni..
malah wong liyan..

Music...

tak sayang sayang..
ojo nganti kelangan..
tresno sing gemati iki
wis terlalu dalam..
kabeh kurangku..
mugo kowe ngerteni..
tak perjuangke ben cepet rabi..

Music...

yungalah tenan lagi sayang sayange
kowe ora kangen naging
malah ngajak bubaran
yungalah tenan.. iki lelakon opo..
jarene dijodohke wong tuo..

Reff :
  Gusti ati kulo sampon los tenan..
  ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  seprono seprene ku berjuang
  sak iki sing nduweni..
  malah wong liyan..

  Gusti kuat-kuatno ati iki..
  senajan ora ngerti kapan leh mari
  butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  kabeh kenangane.. aku lan dewe

Music...

yungalah tenan lagi sayang sayange
kowe ora kangen naging
malah ngajak bubaran
yungalah tenan.. iki lelakon opo
jarene dijodohke wong tuo..

Reff :
  Gusti ati kulo sampon los tenan..
  ngikhlaske ngimpenku tinggal kenangan
  seprono seprene ku berjuang
  sak iki sing nduweni..
  malah wong liyan..

  Gusti kuat-kuatno ati iki..
  senajan ora ngerti kapan leh mari
  butuh wektu suwe kanggo nglalekke
  kabeh kenangane.. aku lan de..we..e..

  Gusti ati kulo sampon los tenan

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title