Chord Getun - Xaluna | Inschord

Chord Getun - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Getun - Xaluna :

Lirik Getun - Xaluna :

C             A            Dm
iki takdirku..  iki wes karmaku..
Fm          Am G   F  -Em
 biyen natu a..ti..mu..
Dm     G        C     Cmaj7 C
 loro iki wes lakonku..

Music : F C F G

C       G/B     Am       G
saiki kelakon kelaran atiku..
   F                Em
mbiyen.. perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur.. abot tenan
        Am              A
arep mlaku.. ra nduwe dalan..
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C
 mugo seh iso tok tompo..

F                    C            Am
 butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..
F                  C       Am
 saiki kowe sambat loro atimu..
      Dm         G    C    F G
tanggungen dewe.. karmamu..

Reff :
  C                   F
  aku luput ninggalke kowe..
              G
  dinggo wong seng..
                C
  ora tulus tresnane..
  C-G/B-Am                Dm
        saben dino di sepelekke atine..
  G                    C
  bedo karo pas bareng kowe..

  C                F
  wektu raiso di baleni..
           G                   C
  ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
  C-G/B-Am                     Dm
        seng tak isani yo mung getun..
          G                   C
  yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Music : F  C  F  G
        F G Em Am-Bm-C
        Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal tanpo pamit kuwi loro
    Am
suwene bareng-bareng kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe kowe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari kowe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah kuwi tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire banjur aku kon kepiye
 Dm
uwes iso lali sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F                    C            Am
 butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..
F                  C       Am
 saiki kowe sambat loro atimu..
      Dm         G    C    G
tanggungen dewe.. karmamu..

Reff :
  C                   F
  aku luput ninggalke kowe..
              G
  dinggo wong seng..
                C
  ora tulus tresnane..
  C-G/B-Am                Dm
        saben dino di sepelekke atine..
  G                    C
  bedo karo pas bareng kowe..

  C                F
  wektu raiso di baleni..
           G                   C
  ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
  C-G/B-Am                     Dm
        seng tak isani yo mung getun..
          G                   C
  yen iso bali tak ucap matur nuwun..
iki takdirku..  iki wes karmaku..
biyen natu a..ti..mu..
loro iki wes lakonku..

Music...

saiki kelakon kelaran atiku..
mbiyen.. perih seng tak nehke
tibo aku seng ngrasakke..

jujur.. abot tenan
arep mlaku.. ra nduwe dalan..
mung sewu ngapuro..
mugo seh iso tok tompo..

butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
kabeh tak lakoni dewe..
saiki kowe sambat loro atimu..
tanggungen dewe.. karmamu..

Reff :
  aku luput ninggalke kowe..
  dinggo wong seng..
  ora tulus tresnane..
  saben dino di sepelekke atine..
  bedo karo pas bareng kowe..

  wektu raiso di baleni..
  ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
  seng tak isani yo mung getun..
  yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Music...

biyen aku tok tinggal tanpo pamit kuwi loro
suwene bareng-bareng kok kowe tego
loro mung tak nggo dewe kowe raono kabare
tiwas ati wes mari kowe teko sakpenake..

perkoro saiki susah kuwi tanggunganmu dewe
uwes takdire banjur aku kon kepiye
uwes iso lali sampun ilang roso ati
cerito seng wes bubar
ngapunten raiso di baleni..

butuh wektu suwe anggonku nglalekke..
kabeh tak lakoni dewe..
saiki kowe sambat loro atimu..
tanggungen dewe.. karmamu..

Reff :
  aku luput ninggalke kowe..
  dinggo wong seng..
  ora tulus tresnane..
  saben dino di sepelekke atine..
  bedo karo pas bareng kowe..

  wektu raiso di baleni..
  ngertio mbiyen kowe ra tak larani..
  seng tak isani yo mung getun..
  yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title