Chord Getir - Xaluna | Inschord

Chord Getir - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Getir - Xaluna :

Lirik Getir - Xaluna :

Intro : C# G# A#m G#..
       
      C#         G#
rungokno.. ati cilikku..
   A#m               G#
ngarep pingin bali dadi siji..
     C#               G#
mbaleni asmoro.. kowe lan aku..
A#m                   G#
.. seng wes bubar lan wes mbok lungani..

F#   
 nanging aku sadar..
C#
 aku mung kenanganmu..
D#m               F
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
  C#           Fm
  getire tresnoku..
        A#m          Fm
  ra mundur mateni rosoku..
  F#
  kabeh gari cerito..
       C#
  kowe wes karo wong liyo..
  Fm    F#     A#m
  aku.. kudu.. nerimo..

C#
 petenge wengi 
Kang rindu cahyo rembulan
Fm
 soyo nambah loro
mergo roso kelangan
A#m
 janji seng tak gujeng 
                     Fm
ilang ninggal perih ati
penakmu lungo tanpo pamit
               F#
dadi eluh kang mili
janjimu setyo ngancani susah seneng
C#
 ngadapi masalah urip
tetep bareng-bareng
Fm                  
 tiwas saiki  
    F#
wes nemu tresna liyane
A#m
 tanpa eling aku 
                      C# 
seng mesti ono kanggo kowe..

Reff :
  C#           Fm
  getire tresnoku..
        A#m          Fm
  ra mundur mateni rosoku..
  F#
  kabeh gari cerito..
       C#
  kowe wes karo wong liyo..
  Fm    F#     A#m
  aku.. kudu.. nerimo..

C#
 mbok ngertio to ndok
aku keloro-loro
Fm
ndelokne sliramu
                   A#m
di bojo lanangan liyo
cepet tenan mindah ati
                   Fm
kowe lali opo ngelali
nek omong ning ilang legi
                          F#
senenge ngumbar sumpah janji
sabarku ono wancine
                C#
kowe wes dadi dueke
ati welas kudu ikhlas 
                  Fm
ngelali kowe saklawase
               F#              
takdire uwis ceto 
                  A#m
kabeh kudu tak tompo
nek jodo gek balio 
                 (C#)
tur nek ora aku lilo..

Reff :
  C#           Fm
  getire tresnoku..
        A#m          Fm
  ra mundur mateni rosoku..
  F#
  kabeh gari cerito..
       C#
  kowe wes karo wong liyo..
  Fm    F#     A#m
  aku.. kudu.. nerimo..

     C#             G#
lungaku.. ninggalke awakmu..
      A#m                      G#
mergo wong liyo sing teko ning uripmu..
       C#              G#
nggawe tangisku.. dadi esem ngguyu..
A#m                 G#
 nadyan kabeh gawe loro atimu..

F#
 nanging aku sadar..
C#
 aku mung kenanganmu..
D#m                F
 dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
  C#         Fm
  ngapurane aku mas..
        A#m              Fm
  luwih apik lalekno awakku..
  F#
  aku wes oleh ganti..
         C#
  seng luweh tresno lan gemati..
  Fm      F#    A#m
  aku.. pamit.. rabi..
rungokno.. ati cilikku..
ngarep pingin bali dadi siji..
mbaleni asmoro.. kowe lan aku..
seng wes bubar lan wes mbok lungani..

nanging aku sadar..
aku mung kenanganmu..
dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
  getire tresnoku..
  ra mundur mateni rosoku..
  kabeh gari cerito..
  kowe wes karo wong liyo..
  aku.. kudu.. nerimo..

petenge wengi 
Kang rindu cahyo rembulan
soyo nambah loro
mergo roso kelangan
janji seng tak gujeng 
ilang ninggal perih ati
penakmu lungo tanpo pamit
dadi eluh kang mili
janjimu setyo ngancani susah seneng
ngadapi masalah urip
tetep bareng-bareng                  
tiwas saiki  
wes nemu tresna liyane
tanpa eling aku 
seng mesti ono kanggo kowe..

Reff :
  getire tresnoku..
  ra mundur mateni rosoku..
  kabeh gari cerito..
  kowe wes karo wong liyo..
  aku.. kudu.. nerimo..

mbok ngertio to ndok
aku keloro-loro
ndelokne sliramu
di bojo lanangan liyo
cepet tenan mindah ati
kowe lali opo ngelali
nek omong ning ilang legi
senenge ngumbar sumpah janji
sabarku ono wancine
kowe wes dadi dueke
ati welas kudu ikhlas 
ngelali kowe saklawase            
takdire uwis ceto 
kabeh kudu tak tompo
nek jodo gek balio 
tur nek ora aku lilo..

Reff :
  getire tresnoku..
  ra mundur mateni rosoku..
  kabeh gari cerito..
  kowe wes karo wong liyo..
  aku.. kudu.. nerimo..

lungaku.. ninggalke awakmu..
mergo wong liyo sing teko ning uripmu..
nggawe tangisku.. dadi esem ngguyu..
nadyan kabeh gawe loro atimu..

nanging aku sadar..
aku mung kenanganmu..
dudu aku seng nduweni sliramu..

Reff :
  ngapurane aku mas..
  luwih apik lalekno awakku..
  aku wes oleh ganti..
  seng luweh tresno lan gemati..
  aku.. pamit.. rabi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title