Chord Gayuh Wulan - Tupang feat. Elsa Safira | Inschord

Chord Gayuh Wulan - Tupang feat. Elsa Safira

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Gayuh Wulan - Tupang feat. Elsa Safira :

Lirik Gayuh Wulan - Tupang feat. Elsa Safira :

Intro : A#  Dm  D# F A#
        Gm Dm  D#  A# F/A
        Gm Dm  D# F A#

   A#              Dm
mbiyen aku nate janji..
      D#     F       A#
yen lungo.. ojo lali bali..
  A#                D#
nanging.. opo kowe ora ngerti
        Cm        F          A#
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

-F/A  Gm                      F
 perjuanganku ra patut mbok ragu..
        D#                       F
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

Reff :
            A#  F     Gm         Dm
  sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
           D#   A#
  tak penekke langit..
    Cm          F              Gm   Dm
  masio udan bledek kang bakal ngalingi..
      D#
  tresnoku mung siji..
      Cm           F          A#  F
  kanggo kowe sing tak anti-anti..

             A#     F
  masio bumi kang rubuh..
   Gm           Dm          D#   A#
  ora bakal tak blenjani janji suci..
    Cm          F            Gm  Dm
  lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
   D#
  ora bakal lali..
   Cm               F           A#
  amung kowe.. sing neng njero ati..

Music : A# F Gm Dm D# A# Cm F
        A#     F 
        ho ooo ho..
        Gm   Dm D# A# Cm F A#
        ho ooo..

     Gm                      F
perjuanganku ra patut mbok ragu..
        D#                       F    G
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

Reff :
            C   G     Am         Em
  sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
           F    C
  tak penekke langit..
    Dm          G              Am   Em
  masio udan bledek kang bakal ngalingi..
      F
  tresnoku mung siji..
      Dm           G          C   G
  kanggo kowe sing tak anti-anti..

             C      G
  masio bumi kang rubuh..
   Am           Em          F    C
  ora bakal tak blenjani janji suci..
    Dm          G            Am  Em
  lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
   F
  ora bakal lali..
   Dm               G           C
  amung kowe.. sing neng njero ati..
   F                G            C
  amung kowe.. sing neng njero.. ati..
mbiyen aku nate janji..
yen lungo.. ojo lali bali..
nanging.. opo kowe ora ngerti
yen tresno kuwi kudu di gondeli..

perjuanganku ra patut mbok ragu..
separuh nyowoku mung kanggo sliramu..

Reff :
  sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
  tak penekke langit..
  masio udan bledek kang bakal ngalingi..
  tresnoku mung siji..
  kanggo kowe sing tak anti-anti..

  masio bumi kang rubuh..
  ora bakal tak blenjani janji suci..
  lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
  ora bakal lali..
  amung kowe.. sing neng njero ati..

Music...

perjuanganku ra patut mbok ragu..
separuh nyowoku mung kanggo sliramu.. ho..

Reff :
  sak umpamane aku.. iso gayuh wulan..
  tak penekke langit..
  masio udan bledek kang bakal ngalingi..
  tresnoku mung siji..
  kanggo kowe sing tak anti-anti..

  masio bumi kang rubuh..
  ora bakal tak blenjani janji suci..
  lilo tak lilakne sing ngeridu ati..
  ora bakal lali..
  amung kowe.. sing neng njero ati..
  amung kowe.. sing neng njero.. ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title