Chord GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu) - Wasu Band | Inschord

Chord GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu) - Wasu Band

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu) - Wasu Band :

Lirik GaGeGo (Kringet Bareng Awakmu) - Wasu Band :

G                 Am
gagego aku pingin ketemu..
D                 G
gagego cepet moro omahku..
G                Am
gagego aku wes kadung kudu..
D                     G
gagego kringet bareng awakmu..

Music : G  Am  D  G  D

G                Am
piyeleh omahku kadung aman..
D                    G
ra ndandeh wes raono gangguan..
G               Am
masaem aku wes ora tahan..
D                     G
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
        C
  kowe ojo rame-rame,
          D          G
  kuwatir krungu liyane
          Am
  jangan bilang siapa-siapa,
       D               G
  ini urusan kita berdua..

         C
  awak dewe butuh bumbu, 
            D            G
  bengkoang timun lan jambu
            Am
  kringetan bareng awakmu,
           D                  G
  mangan rujak neng njero omahku..

Music : G  Am  D  G
        C  D G  Am  D  G  D..

G                Am
piyeleh omahku kadung aman..
D                    G
ra ndandeh wes raono gangguan..
G               Am
masaem aku wes ora tahan..
D                     G
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
        C
  kowe ojo rame-rame,
          D          G
  kuwatir krungu liyane
          Am
  jangan bilang siapa-siapa,
       D               G
  ini urusan kita berdua..

         C
  awak dewe butuh bumbu, 
            D            G
  bengkoang timun lan jambu
            Am
  kringetan bareng awakmu,
           D                  G
  mangan rujak neng njero omahku..

        C
  kowe ojo rame-rame,
          D          G
  kuwatir krungu liyane
          Am
  jangan bilang siapa-siapa,
       D               G
  ini urusan kita berdua..

         C
  awak dewe butuh bumbu, 
            D            G
  bengkoang timun lan jambu
            Am
  kringetan bareng awakmu,
           D                  G
  mangan rujak neng njero omahku..
           Am  D                G
  mangan rujak.. neng njero omahku..
gagego aku pingin ketemu..
gagego cepet moro omahku..
gagego aku wes kadung kudu..
gagego kringet bareng awakmu..

Music...

piyeleh omahku kadung aman..
ra ndandeh wes raono gangguan..
masaem aku wes ora tahan..
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
  kowe ojo rame-rame,
  kuwatir krungu liyane
  jangan bilang siapa-siapa,
  ini urusan kita berdua..

  awak dewe butuh bumbu, 
  bengkoang timun lan jambu
  kringetan bareng awakmu,
  mangan rujak neng njero omahku..

Music...

piyeleh omahku kadung aman..
ra ndandeh wes raono gangguan..
masaem aku wes ora tahan..
wesgo lah kadung kudu kringetan..

Reff :
  kowe ojo rame-rame,
  kuwatir krungu liyane
  jangan bilang siapa-siapa,
  ini urusan kita berdua..

  awak dewe butuh bumbu, 
  bengkoang timun lan jambu
  kringetan bareng awakmu,
  mangan rujak neng njero omahku..

  kowe ojo rame-rame,
  kuwatir krungu liyane
  jangan bilang siapa-siapa,
  ini urusan kita berdua..

  awak dewe butuh bumbu, 
  bengkoang timun lan jambu
  kringetan bareng awakmu,
  mangan rujak neng njero omahku..
  mangan rujak.. neng njero omahku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title