Chord Durung Iso Sengit - Xaluna | Inschord

Chord Durung Iso Sengit - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Durung Iso Sengit - Xaluna :

Lirik Durung Iso Sengit - Xaluna :

     C         G/B
lalekno, ikhlasno..
Am       Em            F    C
aku disanding karo tresno liyo..
  Dm             G
pilihane wong tuaku..

        C      G/B
nggolek'o.. ganti..
Am            Em         F
tresno sing luweh suci teko..
 C            Dm     G      C
aku kang mas.. aku pamit.. rabi..

Music : F  C  Dm G C G

C        F      C
karepku udu.. wonge..
C             F G
sing ono ning uripmu
      F           G
wonge sing sesandingan..
        C            Am
mbiyen aku sing berjuang..
      Dm       G       C        F G
karep ati ra podo.. kasunyatan..

C          F C
iseh perih atiku..
  C           F  G
naliko krungu pamitmu..
  F            G
rabi.. ninggal aku
          Em    Am
sumingkir seko uripku..
     Dm      G         C
ra kuat.. nyawang bahagiamu..

         F
menungso ngendi sing kuat..
          C
ditinggal lungo ra sambat..
 Dm     G       C    F G
ati..ku wis.. tepat..

Reff :
   C               F
  aku.. durung iso sengit..
             Dm                    G
  senadyan ceritone wis tak gawe pait..
  Em                    Am            A
  tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
            Dm          G        C    F G
  nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

             C            F
  tok anggep opo.. awakku iki..
          Dm                 G
  pamit rabimu wingi mateni ati..
             Em               Am       A
  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
             Dm          G        C
  nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

Music : F  C  Dm G C 
        F G Em A..
        Dm G C G

         C
tak lila-lilane ati 
nompo perih loro iki
  Dm
kelangan sliramu 
mbusak kabeh kenanganmu
     G
jare restu wong tuo 
dadi kenceng alasanmu
     C
dongaku nggo mulyane 
senadyan tok remuk rosoku
  Am
rabi ro liyane 
mblenjani sumpah janjine
   Dm
ngopo kok awakmu 
ra genti merjuangke
 G
aku sik saiki 
isuk wengi mok kelingan
  C
jare tulus tresno 
kok ora genti berjuang..

         F
menungso ngendi sing kuat..
          C
ditinggal lungo ra sambat..
 Dm     G       C
ati..ku wis.. tepat..

Dm      G          E         Am
uwisono anggonmu karep karo aku..
        Dm        E
ora mungkin.. aku iso
     Am             A
bali nyanding tresnamu..

 Dm              G
aku manut wong tuo
         E         Am
ojo mbok anggep ku cidro
-G     F                   G
 lakonono uripmu.. mugo ra nelongso..

Reff :
   C               F
  aku.. durung iso sengit..
             Dm                    G
  senadyan ceritone wis tak gawe pait..
  Em                    Am            A
  tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
            Dm          G        C    G
  nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

             C            F
  tok anggep opo.. awakku iki..
          Dm                 G
  pamit rabimu wingi mateni ati..
             Em               Am       A
  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
             Dm          G        C
  nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

       Em                     Am
  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
         Dm
  nandur tresno luhur..
  F       G          F    Fm   G    C
   kowe malah ro liyane.. hu.. ha..aa..
lalekno, ikhlasno..
aku disanding karo tresno liyo..
pilihane wong tuaku..

nggolek'o.. ganti..
tresno sing luweh suci teko..
aku kang mas.. aku pamit.. rabi..

Music...

karepku udu.. wonge..
sing ono ning uripmu
wonge sing sesandingan..
mbiyen aku sing berjuang..
karep ati ra podo.. kasunyatan..

iseh perih atiku..
naliko krungu pamitmu..
rabi.. ninggal aku
sumingkir seko uripku..
ra kuat.. nyawang bahagiamu..

menungso ngendi sing kuat..
ditinggal lungo ra sambat..
ati..ku wis.. tepat..

Reff :
  aku.. durung iso sengit..
  senadyan ceritone wis tak gawe pait..
  tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
  nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

  tok anggep opo.. awakku iki..
  pamit rabimu wingi mateni ati..
  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
  nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

Music...

tak lila-lilane ati 
nompo perih loro iki
kelangan sliramu 
mbusak kabeh kenanganmu
jare restu wong tuo 
dadi kenceng alasanmu
dongaku nggo mulyane 
senadyan tok remuk rosoku
rabi ro liyane 
mblenjani sumpah janjine
ngopo kok awakmu 
ra genti merjuangke
aku sik saiki 
isuk wengi mok kelingan
jare tulus tresno 
kok ora genti berjuang..

menungso ngendi sing kuat..
ditinggal lungo ra sambat..
ati..ku wis.. tepat..

uwisono anggonmu karep karo aku..
ora mungkin.. aku iso
bali nyanding tresnamu..

aku manut wong tuo
ojo mbok anggep ku cidro
lakonono uripmu.. mugo ra nelongso..

Reff :
  aku.. durung iso sengit..
  senadyan ceritone wis tak gawe pait..
  tresno ro kowe mung butuh wektu sedelo
  nglalekke kowe.. arep kapan ku iso..

  tok anggep opo.. awakku iki..
  pamit rabimu wingi mateni ati..
  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
  nandur tresno.. aku ra ngunduh atine..

  mbok pikir sepele, setengah mati susahe
  nandur tresno luhur..
  kowe malah ro liyane.. hu.. ha..aa..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title