Chord Dukun Palsu - Wawan Sudjono | Inschord

Chord Dukun Palsu - Wawan Sudjono

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dukun Palsu - Wawan Sudjono :

Lirik Dukun Palsu - Wawan Sudjono :

Intro : D F# Bm Am
        G F#m Em A..

    D            A/C#   C
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
  G                   A
gawe saben bengi aku ora biso turu
D            A/C#  C
nandang kasmaran karo esemu
G                     A
sing manis koyo manis rasane tebu..

D            A/C#      C
arep ngungkapke tresno sih durung wani
    G                     A
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
         D         A/C# C
duh mbah dukun tulungen putumu iki
  G                          A
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
         D
lintange ati..

Em           F#m
semar mesem, poso mutih
       G                   A
kadung kesengsem pantang mulih
Em          F#m
jarak cino, samber lilin
  G                E             A
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
     D             F#         Bm Am
  pancen iki wis kebacut lakonku
    G            F#m    Em          A
  tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
   D           F#        Bm Am
  opo iki sing salah jopoku
   G           F#m    Em            A
  opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

    G             A           F#m Bm
  lahir batin aku ra bakal ikhlas..
            Em   A          D
  yen tresnaku.. ora mbok gagas
           G       A            F#m Bm
  yen pancene aku iseh mbok sepele
              Em          A       D
  tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Music : Em..F#m..G..A..
        Em..F#m..G E A..

Em           F#m
semar mesem, poso mutih
       G                   A
kadung kesengsem pantang mulih
Em          F#m
jarak cino, samber lilin
  G                E             A
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
     D             F#         Bm Am
  pancen iki wis kebacut lakonku
    G            F#m    Em          A
  tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
   D           F#        Bm Am
  opo iki sing salah jopoku
   G           F#m    Em            A
  opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

    G             A           F#m Bm
  lahir batin aku ra bakal ikhlas..
            Em   A          D
  yen tresnaku.. ora mbok gagas
           G       A            F#m Bm
  yen pancene aku iseh mbok sepele
              Em          A       D
  tak ndang budal.. golek dukun liyane..
yen tak sawang sawang kowe pancen ayu
gawe saben bengi aku ora biso turu
nandang kasmaran karo esemu
sing manis koyo manis rasane tebu..

arep ngungkapke tresno sih durung wani
ora bagus lan ora sugeh kahananku iki
duh mbah dukun tulungen putumu iki
kulo nyuwun jampi kangge nggayoh
lintange ati..

semar mesem, poso mutih
kadung kesengsem pantang mulih
jarak cino, samber lilin
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
  pancen iki wis kebacut lakonku
  tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu..
  opo iki sing salah jopoku
  opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

  lahir batin aku ra bakal ikhlas..
  yen tresnaku.. ora mbok gagas
  yen pancene aku iseh mbok sepele
  tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Music...

semar mesem, poso mutih
kadung kesengsem pantang mulih
jarak cino, samber lilin
kadung tresno gawe ngempet ing batin..

Reff :
  pancen iki wis kebacut lakonku
  tiwas tak dukunke.. kowe malah mlayu
  opo iki sing salah jopoku
  opo pancen kae.. yo mung dukun palsu..

  lahir batin aku ra bakal ikhlas..
  yen tresnaku.. ora mbok gagas
  yen pancene aku iseh mbok sepele
  tak ndang budal.. golek dukun liyane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title