Chord Dolanan Ati - Wafi Singsing | Inschord

Chord Dolanan Ati - Wafi Singsing

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dolanan Ati - Wafi Singsing :

Lirik Dolanan Ati - Wafi Singsing :

Intro : Am F G C E

Am              Em
 crito.. sing tau dadi nyoto..
F             C               G
 kowe milih.. nyanding wong liyo..
Am          Em
 lilo aku.. ora lilo..
    F                         G
senadyan loro iki mung tak simpen..
            C   G
neng njero dodo..

C                  Em
 pancen.. senengmu dolanan ati..
F                C       G
 bola bali aku.. mbok apusi..
Am                Em
 kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
     F                    G
roso tresnoku ini wes kebacut..
     C   E
dilarani..

Reff :
  Am                       Em
  tresnoku mung dinggo awakmu..
  F                 
  ra bakal luntur..
           C            G
  senadyan kowe sing mundur..

  Am            Em
  atiku iki udu wesi..
  F                  G
  sing iso kuat ngadepi..
          C  E
  kahanan iki..

Music :  Am..Em..F..C G
         Am..Em..F..G..

C                  Em
 pancen.. senengmu dolanan ati..
F                C       G
 bola bali aku.. mbok apusi..
Am                Em
 kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
     F                    G
roso tresnoku ini wes kebacut..
     C   E
dilarani..

Reff :
  Am                       Em
  tresnoku mung dinggo awakmu..
  F                 
  ra bakal luntur..
           C            G
  senadyan kowe sing mundur..

  Am            Em
  atiku iki udu wesi..
  F                  G
  sing iso kuat ngadepi..
          C   E
  kahanan iki..

  Am                       Em
  tresnoku mung dinggo awakmu..
  F                 
  ra bakal luntur..
           C            G
  senadyan kowe sing mundur..

  Am            Em
  atiku iki udu wesi..
  F                  G
  sing iso kuat ngadepi..
          C   E  Am
  kahanan iki..
crito.. sing tau dadi nyoto..
kowe milih.. nyanding wong liyo..
lilo aku.. ora lilo..
senadyan loro iki mung tak simpen..
neng njero dodo..

pancen.. senengmu dolanan ati..
bola bali aku.. mbok apusi..
kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
roso tresnoku ini wes kebacut..
dilarani..

Reff :
  tresnoku mung dinggo awakmu..             
  ra bakal luntur..
  senadyan kowe sing mundur..

  atiku iki udu wesi..
  sing iso kuat ngadepi..
  kahanan iki..

Music...

pancen.. senengmu dolanan ati..
bola bali aku.. mbok apusi..
kowe.. sing ra tau ngrumangsani..
roso tresnoku ini wes kebacut..
dilarani..

Reff :
  tresnoku mung dinggo awakmu..              
  ra bakal luntur..
  senadyan kowe sing mundur..

  atiku iki udu wesi..
  sing iso kuat ngadepi..
  kahanan iki..

  tresnoku mung dinggo awakmu..             
  ra bakal luntur..
  senadyan kowe sing mundur..

  atiku iki udu wesi..
  sing iso kuat ngadepi..
  kahanan iki..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title