Chord Dalane Pisahan - Xaluna feat. Intan Rahma | Inschord

Chord Dalane Pisahan - Xaluna feat. Intan Rahma

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dalane Pisahan - Xaluna feat. Intan Rahma :

Lirik Dalane Pisahan - Xaluna feat. Intan Rahma :

Intro : E B C#m G#m
        A B E..

E                       C#m
Mas kok iso kowe njaluk bubar
     A                    B 
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
  G#m                 C#m C#
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu
     A        B
Mas opo..aku iso..

      E                 C#m
Dhik opo aku kurang ngerteni
       A                         B 
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
G#m                 C#m         C#
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi
    A         B
Ora tau ngancani..

Reff :
         E           B 
  Opo susah ngucap pamit 
         C#m         B
  ro aku sing sabendino
             A        B
  Pengen ngerti alesanmu 
          E   B
  ninggal aku..
          E          B
  Terus piye kabeh janji 
            C#m        B
  sing tok ucap marang aku
            A             
  Mlaku bareng nglengkapi 
  B         E   B
  kekuranganku..

E              B                   C#m
 Alasan aku lungo ra maksud gawe loro
                 B                   A
bedomu ketok tenanan karo awal pacaran
                  E                        F#m
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino
                B                E
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan

                   B                    C#m
Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu
             B                  A
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan
                    E                 F#m
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu
            B                  E
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Reff :
         E           B 
  Opo susah ngucap pamit 
         C#m         B
  ro aku sing sabendino
             A        B
  Pengen ngerti alesanmu 
          E   B
  ninggal aku..
          E          B
  Terus piye kabeh janji 
            C#m        B
  sing tok ucap marang aku
            A             
  Mlaku bareng nglengkapi 
  B         E   B
  kekuranganku..

Music : E B C#m B
        A B E B
        E B C#m B
        A B E B

Reff :
         E           B 
  Opo susah ngucap pamit 
         C#m         B
  ro aku sing sabendino
             A        B
  Pengen ngerti alesanmu 
          E   B
  ninggal aku..
          E          B
  Terus piye kabeh janji 
            C#m        B
  sing tok ucap marang aku
            A             
  Mlaku bareng nglengkapi 
  B         E   B
  kekuranganku..

F#m  B     G#m   C#m
Gedekno atimu sayang
     F#m        B      E
Mugo apik sing dadi dongamu..
F#m B          G#m   C#m
Loromu mesti bakal mari
     F#m       B           E
Senadyan udu aku sing nambani..
Mas kok iso kowe njaluk bubar
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu
Mas opo..aku iso..

Dhik opo aku kurang ngerteni
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi
Ora tau ngancani..

Reff :
  Opo susah ngucap pamit 
  ro aku sing sabendino
  Pengen ngerti alesanmu 
  ninggal aku..
  Terus piye kabeh janji 
  sing tok ucap marang aku            
  Mlaku bareng nglengkapi 
  kekuranganku..

Alasan aku lungo ra maksud gawe loro
bedomu ketok tenanan karo awal pacaran
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan

Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Reff :
  Opo susah ngucap pamit 
  ro aku sing sabendino
  Pengen ngerti alesanmu 
  ninggal aku..
  Terus piye kabeh janji 
  sing tok ucap marang aku            
  Mlaku bareng nglengkapi 
  kekuranganku..

Music...

Reff :
  Opo susah ngucap pamit 
  ro aku sing sabendino
  Pengen ngerti alesanmu 
  ninggal aku..
  Terus piye kabeh janji 
  sing tok ucap marang aku           
  Mlaku bareng nglengkapi 
  kekuranganku..

Gedekno atimu sayang
Mugo apik sing dadi dongamu..
Loromu mesti bakal mari
Senadyan udu aku sing nambani..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title