Lirik & Chord Lagu Dalan Liyane - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Dalan Liyane - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dalan Liyane - Via Vallen :

Lirik Dalan Liyane - Via Vallen :

Intro : B  D#m  B  D#m G#

C#m  F#  B    G# C#m F# B Em B Em
 ha aa..  ha aa..

B                        B
 sopo sing kuat nandhang kahanan
G#                   C#m
 sopo seng ora kroso kelangan..
E             F#         D#m
ditinggal pas sayang sayange
         G#       C#m
pas lagi jeru jerune
      F#          B    Em
koe milih dalan liyane..

B                     B
 sopo sing kuat ditinggal lungo..
G#                C#m
 sopo sing atine ora loro..
E             F#          D#m
kenangan sing wis tak lakoni
           G#          C#m
tak simpen ning njero ati
         F#        B
dewe wes ra dadi siji..

Reff :
                E
  yowes ben tak lakoni nganti
           F#
  sak kuat-kuate ati
          B         D#m         G#
  pesenku mung siji sing ngati-ati..
                C#m
  isoku mung mendem..
                F#
  esuk tekan sonten
                     B
  mergo sadar diri kulo..
                 B
  dudu sinten sinten..

                 E
  yowes ben mung tak pendem roso
           F#
  sing ono ing njero dodo
            B          D#m        G#
  tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
                C#m
  isoku mung nyuwun..
             F#
  mugo ora getun
                      B
  cukup semanten maturnuwun..

Music : B  E  F#
        B F# G#m G#
        C#m G# F#  B..

Reff :
                E
  yowes ben tak lakoni nganti
           F#
  sak kuat-kuate ati
          B         D#m         G#
  pesenku mung siji sing ngati-ati..
                C#m
  isoku mung mendem..
                F#
  esuk tekan sonten
                     B
  mergo sadar diri kulo..
                 B
  dudu sinten sinten..

                 E
  yowes ben mung tak pendem roso
           F#
  sing ono ing njero dodo
            B          D#m        G#
  tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
                C#m
  isoku mung nyuwun..
             F#
  mugo ora getun
                      B
  cukup semanten maturnuwun..

  G#              C#m
    isoku mung nyuwun..
             F#
  mugo ora getun
                      B
  cukup semanten maturnuwun..
ha aa..  ha aa..

sopo sing kuat nandhang kahanan
sopo seng ora kroso kelangan..
ditinggal pas sayang sayange
pas lagi jeru jerune
koe milih dalan liyane..

sopo sing kuat ditinggal lungo..
sopo sing atine ora loro..
kenangan sing wis tak lakoni
tak simpen ning njero ati
dewe wes ra dadi siji..

Reff :
  yowes ben tak lakoni nganti
  sak kuat-kuate ati
  pesenku mung siji sing ngati-ati..
  isoku mung mendem..
  esuk tekan sonten
  mergo sadar diri kulo..
  dudu sinten sinten..

  yowes ben mung tak pendem roso
  sing ono ing njero dodo
  tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
  isoku mung nyuwun..
  mugo ora getun
  cukup semanten maturnuwun..

Music...

Reff :
  yowes ben tak lakoni nganti
  sak kuat-kuate ati
  pesenku mung siji sing ngati-ati..
  isoku mung mendem..
  esuk tekan sonten
  mergo sadar diri kulo..
  dudu sinten sinten..

  yowes ben mung tak pendem roso
  sing ono ing njero dodo
  tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
  isoku mung nyuwun..
  mugo ora getun
  cukup semanten maturnuwun..

  isoku mung nyuwun..
  mugo ora getun
  cukup semanten maturnuwun..
Information :
Title : "Dalan Liyane - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title