Chord Dalan Anyar - Ayu Talitha feat. X-IT | Inschord

Chord Dalan Anyar - Ayu Talitha feat. X-IT

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dalan Anyar - Ayu Talitha feat. X-IT :

Lirik Dalan Anyar - Ayu Talitha feat. X-IT :

Intro : C# F F# G#
        C# F F# G#

        C#                 Fm
Kembang tebu sing kabur kanginan
      F#                G#
saksi bisu sing dadi kenangan
   C#                Fm
asetyamu kui mung kiasan
    F#               G#
tresnamu saiki wes ilang

Reff :
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
      F#                     G#
  aku ngerti dewe nengarepe moto
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
       F#                     G#        (C#)
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

C#
wes dek.. aku sing mundur
         F
timbang aku loro ati
ngene terus aku sing ngalah
F#
 aku tak bisa, sungguh tak sanggup
G#
 nahan loro sing neng dodo
                   (C#)
saiki mlenceng prasetyo

C#
 kulo pancen wong ra nduwe
                       F
nanging tresno sak lawase
ibarat berkate tresno
                    F#
palsu tutur murah setyo
nek pancen wes ora karep
                   G#
aku tak mundur rapopo
ojo nandangi prasetyo
                  (C#)
nek cen kowe ora biso

C#
 ilatmu kui jeh muni
                   F
bedo banget duh atimu
tresnoku kok mung hiasan
                 F#
sorry aku du dolanan
nyatane wes bedo banget
                  G#
wingi kowe karo sopo
boncengan nengarep moto
                 (C#)
sorry aku yo ra wuto

C#                                        F
 kasunyatane sakniki sampun adoh soyo kroso
                                            F#
nanging ati tasih podho kelingan rasaning cidro
                                          G#
panjenengan ingkar janji jare sehidup semati
                                                 A#m
neng nyatane kulo namung kembang sing kabur kanginan

Reff :
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
      F#                     G#
  aku ngerti dewe nengarepe moto
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
       F#                     G#        (C#)
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

C#
pancen tresno neng dodo
         F
nggawe cidro, nggawe loro
                                   F#
nggawe, amber nggawe, bubrah marai susah
                        G#
aku sing ngalah aku wes pasrah
                          (C#)
aku mung iso ndongakno awakmu

C#
 Gusti Allah mboten sare
                    F
bakal nunjukke nyatane
nek cen iki wes dalane
                    F#
aku mung iso ndongakne
mugo wae angsal ganti
                    G#
koyo sek mbok karepake
aku pancen wong ra nduwe
                     (C#)
nanging tresno saklawase

C#
 trimo mundur timbang loro
                 F
dipenakke ora kroso
dibalik tampang ayumu
                    F#
ternyata janjimu palsu
nek cen iki pilihanmu
                   G#
aku yo mung iso pasrah
senajan kowe wes wegah
atiku tansah bubrah

      C#
tak bisa ku tak bisa
jalani satu cinta
      F
bukan hanya denganmu
ku jalani cerita
     F#
oleh juga dengannya
maafkanlah diriku
     G#
ngapurane atiku
wes ngapusine sliramu

Reff :
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
      F#                     G#
  aku ngerti dewe nengarepe moto
         A#m                   Fm
  neng dalan anyar kowe karo sopo
       C#                     D#        (C#)
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

Outro : C# F F# G#
Kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
asetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wes ilang

Reff :
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  aku ngerti dewe nengarepe moto
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

wes dek.. aku sing mundur
timbang aku loro ati
ngene terus aku sing ngalah
aku tak bisa, sungguh tak sanggup
nahan loro sing neng dodo
saiki mlenceng prasetyo

kulo pancen wong ra nduwe
nanging tresno sak lawase
ibarat berkate tresno
palsu tutur murah setyo
nek pancen wes ora karep
aku tak mundur rapopo
ojo nandangi prasetyo
nek cen kowe ora biso

ilatmu kui jeh muni
bedo banget duh atimu
tresnoku kok mung hiasan
sorry aku du dolanan
nyatane wes bedo banget
wingi kowe karo sopo
boncengan nengarep moto
sorry aku yo ra wuto

kasunyatane sakniki sampun adoh soyo kroso
nanging ati tasih podho kelingan rasaning cidro
panjenengan ingkar janji jare sehidup semati
neng nyatane kulo namung kembang sing kabur kanginan

Reff :
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  aku ngerti dewe nengarepe moto
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

pancen tresno neng dodo
nggawe cidro, nggawe loro
nggawe, amber nggawe, bubrah marai susah
aku sing ngalah aku wes pasrah
aku mung iso ndongakno awakmu

Gusti Allah mboten sare
bakal nunjukke nyatane
nek cen iki wes dalane
aku mung iso ndongakne
mugo wae angsal ganti
koyo sek mbok karepake
aku pancen wong ra nduwe
nanging tresno saklawase

trimo mundur timbang loro
dipenakke ora kroso
dibalik tampang ayumu
ternyata janjimu palsu
nek cen iki pilihanmu
aku yo mung iso pasrah
senajan kowe wes wegah
atiku tansah bubrah

tak bisa ku tak bisa
jalani satu cinta
bukan hanya denganmu
ku jalani cerita
oleh juga dengannya
maafkanlah diriku
ngapurane atiku
wes ngapusine sliramu

Reff :
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  aku ngerti dewe nengarepe moto
  neng dalan anyar kowe karo sopo
  neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title