Chord Dadio Aku Sedino Wae - Topik Sudirman | Inschord

Chord Dadio Aku Sedino Wae - Topik Sudirman

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Dadio Aku Sedino Wae - Topik Sudirman :

Lirik Dadio Aku Sedino Wae - Topik Sudirman :

Intro :
 C      Fm        C
(hu uu uu.. hu uu uu..)
 Em    D/F#   G
(hu uu uu.. u u..)

    C            C7
kelingan sitik wae
    F           Fm
esemmu ning uripku
    Em       Am
marai aku ra iso
   Dm         G
ngopo-ngopo sedino

Em        Am
esemmu di nduweni
  Dm              G
karo yank mu sing anyar
     Em        Am
dudu aku sing iso nggawe
 Dm           G
esem ning uripmu..

Reff :
         C             Am
  dadio aku.. sedino wae..
          Dm             G
  iki rasaku.. iki tresnaku..
                 Em
  kowe bakal ngerti..
    A             Dm
  sopo wong sing ora lungo..
        Fm              (C)
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Music :
 C      Fm        C
(hu uu uu.. hu uu uu..)
 Em    D/F#   G
(hu uu uu.. u u..)

    C
kelingan sitik wae
    F           Fm
esemmu ning uripku
    Em       Am
marai aku ra iso
   Dm         G
ngopo-ngopo sedino

Em        Am
esemmu di nduweni
  Dm              G
karo yank mu sing anyar
     Em        Am
dudu aku sing iso nggawe
 Dm           G
esem ning uripmu.. ho oo..

Reff :
         C             Am
  dadio aku.. sedino wae..
          Dm             G
  iki rasaku.. iki tresnaku..
                 Em
  kowe bakal ngerti..
    A             Dm
  sopo wong sing ora lungo..
        Fm              (Am)
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Music : Am G F G..

Reff :
         C             Am
  dadio aku.. sedino wae..
          Dm             G
  iki rasaku.. iki tresnaku..
         Em
  kowe bakal ngerti..
    A             Dm
  sopo wong sing ora lungo..
        Fm              (C)
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Outro :
 C     Fm      C
(hu uu uu.. hu uu uu..)
 Em    D/F#   G
(hu uu uu.. u u..)
Intro :
(hu uu uu.. hu uu uu..)
(hu uu uu.. u u..)

kelingan sitik wae
esemmu ning uripku
marai aku ra iso
ngopo-ngopo sedino

esemmu di nduweni
karo yank mu sing anyar
dudu aku sing iso nggawe
esem ning uripmu..

Reff :
  dadio aku.. sedino wae..
  iki rasaku.. iki tresnaku..
  kowe bakal ngerti..
  sopo wong sing ora lungo..
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Music :
(hu uu uu.. hu uu uu..)
(hu uu uu.. u u..)

kelingan sitik wae
esemmu ning uripku
marai aku ra iso
ngopo-ngopo sedino

esemmu di nduweni
karo yank mu sing anyar
dudu aku sing iso nggawe
esem ning uripmu.. ho oo..

Reff :
  dadio aku.. sedino wae..
  iki rasaku.. iki tresnaku..
  kowe bakal ngerti..
  sopo wong sing ora lungo..
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Music...

Reff :
  dadio aku.. sedino wae..
  iki rasaku.. iki tresnaku..
  kowe bakal ngerti..
  sopo wong sing ora lungo..
  pas kowe.. tibo ndepro ajur..

Outro :
(hu uu uu.. hu uu uu..)
(hu uu uu.. u u..)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title