Chord Cukup Sayang - Wegah Lali | Inschord

Chord Cukup Sayang - Wegah Lali

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cukup Sayang - Wegah Lali :

Lirik Cukup Sayang - Wegah Lali :

Intro : A B G#m C#m F#m E A B

      E    B    C#m           G#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       A        E        B
ngerti kowe sak karepe dewe..
      E         B      C#m        G#m
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
     A      E          B
nyatane.. kowe nyepelekke..

       A             B         E
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  A           B             E
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
     A                     B
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A             B        E
abote nandang kahanan iki..
A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..

      E    B    C#m           G#m
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
       A        E        B
ngerti kowe sak karepe dewe..

       A             B         E  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  A           B             E
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
     A                     B
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

Music : A B G#m C#m A B E
        A B G#m C#m A B E
        A B G#m C#m A B E

       A             B         E  
mungkinkah kita bisa bersama lagi..
C#m    A             B          E
  atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  A           B             E
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  A         B      G#m         C#m
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
     A                     B
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A             B        E
abote nandang kahanan iki..
A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..

A      B
uwes cukup sayang
 G#m         C#m
uwes cukup nglarani
A         B         E
cukup semene crito iki..
perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
ngerti kowe sak karepe dewe..
wes suwe awak dewe.. nglakoni tresno iki
nyatane.. kowe nyepelekke..

mungkinkah kita bisa bersama lagi..
atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

uwes cukup sayang
uwes cukup nglarani
abote nandang kahanan iki..
uwes cukup sayang
uwes cukup nglarani
cukup semene crito iki..

perih'e.. ati.. sing tak rasakke iki
ngerti kowe sak karepe dewe..

mungkinkah kita bisa bersama lagi..
atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

Music...

mungkinkah kita bisa bersama lagi..
atau mungkin cukup sampai disini..

Reff :
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  kowe sing salah kok malah aku sik ngalah..
  aku wes wegah.. aku wes ra betah..
  trimo pisah.. yen nggawe uripku susah

uwes cukup sayang
uwes cukup nglarani
abote nandang kahanan iki..
uwes cukup sayang
uwes cukup nglarani
cukup semene crito iki..

uwes cukup sayang
uwes cukup nglarani
cukup semene crito iki..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title