Chord Cerito Tresnaku - Waton Genjreng | Inschord

Chord Cerito Tresnaku - Waton Genjreng

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Cerito Tresnaku - Waton Genjreng :

Lirik Cerito Tresnaku - Waton Genjreng :

Intro : A  B  G#m  C#m
        C# F#m  B  E..

E                   A
ademe.. ing wayah wengi..
C#m                     B
kelingan.. kowe tau tak tresnani..
     A                      B
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                    B  B-C#m-Dm-D#m
lan wes nggawe.. lorone ati..

E                            A
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  C#m                B
ceritane.. aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                    B
ninggal lungo.. menduakanku..

Reff :
   A            B
  opo.. salahku iki..
         G#m           C#m          C#
  kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
              F#m
  kowe mblenjani janji..
            B                E
  ninggalke loro ning ati.. iki..

Music : A  G#m  F#m B E E7
        A B G# C#m F#m B E..

     A                      B
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
    A                  B
lan wes nggawe lorone ati..

E                            A
duh kangmas.. ra sah di elengke..
  C#m                B
ceritane.. aku lan kowe..
 A               B
itu semua kesalahmu..
    A                    B
ninggal lungo.. menduakanku.. huwo..

Reff :
   A            B
  opo.. salahku iki..
         G#m           C#m          C#
  kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
              F#m
  kowe mblenjani janji..
            B                E
  ninggalke loro ning ati.. iki..

    A         B
  pangapurone awakku..
             G#m          C#m   C#
  seng wes tau.. nglarani atimu..
             F#m
  ngopo wong tuwomu..
         B                    E   C#
  ra maringi restu.. katresnanku..

              F#m
  mergo wong tuaku..
  (mergo wong tuwomu..)
          B                   A  Am E
  ra paringi restu.. katresnanku..
  (ra maringi restu.. katresnanku..)
ademe.. ing wayah wengi..
kelingan.. kowe tau tak tresnani..
seng mbiyen nggawe nyamane ati..
lan wes nggawe.. lorone ati..

duh kangmas.. ra sah di elengke..
ceritane.. aku lan kowe..
itu semua kesalahmu..
ninggal lungo.. menduakanku..

Reff :
  opo.. salahku iki..
  kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
  kowe mblenjani janji..
  ninggalke loro ning ati.. iki..

Music...

seng mbiyen nggawe nyamane ati..
lan wes nggawe lorone ati..

duh kangmas.. ra sah di elengke..
ceritane.. aku lan kowe..
itu semua kesalahmu..
ninggal lungo.. menduakanku.. huwo..

Reff :
  opo.. salahku iki..
  kuwi kabeh.. mergo kowe sing njalari
  kowe mblenjani janji..
  ninggalke loro ning ati.. iki..

  pangapurone awakku..
  seng wes tau.. nglarani atimu..
  ngopo wong tuwomu..
  ra maringi restu.. katresnanku..

  mergo wong tuaku..
  (mergo wong tuwomu..)
  ra paringi restu.. katresnanku..
  (ra maringi restu.. katresnanku..)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title