Chord Bojomu Turahanku - Via Vallen | Inschord

Chord Bojomu Turahanku - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bojomu Turahanku - Via Vallen :

Lirik Bojomu Turahanku - Via Vallen :

Intro : E...
        E B C#m G#m A B E B

        E         B
aku wis ngiro bakale
    C#m         G#m
endinge koyo ngene
         A        E
lha kowe CS kentelku
          A           B
lha kok malah nyuduk aku
      E           B
jane aku kudu ngguyu
          C#m       G#m
nyawang kowe ngece aku
       A           E
bojomu sing jare lugu
        A         B
kuwi ngono turahanku..

C#m 
 opo ra eling mbiyen
               G#m
sik jamane keremu
                        G#m
yo mung aku sing mbok gawe
tambal butuhmu
A
 aku ora ngiro
A                   B
 saiki kowe nyuduk aku
                  B
mergo saiki wis rumongso
mulyo uripmu
C#m                            
 senajan kowe koceh
duwek olehmu mbabu
G#m                            
 nanging ojo sak penake
kowe nyuduk kancanmu
A                                  
 wes weruh yen bojomu
kuwi biyene bojoku
B                    
 panggah mbok barak
ae ora ngerti rambu-rambu

Reff :
          E         B
  aku wis ngiro bakale
      C#m         G#m
  endinge koyo ngene
           A        E
  lha kowe CS kentelku
            A           B
  lha kok malah nyuduk aku
        E           B
  jane aku kudu ngguyu
            C#m       G#m
  nyawang kowe ngece aku
         A           E
  bojomu sing jare lugu
          A         B
  kuwi ngono turahanku..

Music : E B C#m G#m A B E B

Reff : 
          E         B
  aku wis ngiro bakale
      C#m         G#m
  endinge koyo ngene
           A        E
  lha kowe CS kentelku
            A           B
  lha kok malah nyuduk aku
        E           B
  jane aku kudu ngguyu
            C#m       G#m
  nyawang kowe ngece aku
         A           E
  bojomu sing jare lugu
          A         B
  kuwi ngono turahanku..

C#m
 mangkane aku ngguyu
                G#m
pendak eruh rupamu
                      G#m
sajake kok nggragas tenan
               A
ngopeni turahanku
              A
opo pancen raiso
                    B
yen sliramu golek liyo
                       B
kok sampek tego kowe nglelesi
bojone konco
C#m
 neng panggah saiki
              G#m
aku isih ra ceto
                     G#m
sing gatel kuwi kowe opo
kae gendakanmu
A
 tapi aku maturnuwun
                   B
kok mbeneh tenan kowe
                     B
anggene ngrumat apik sing
dadi turahanku

Reff :
          E         B
  aku wis ngiro bakale
      C#m         G#m
  endinge koyo ngene
           A        E
  lha kowe CS kentelku
            A           B
  lha kok malah nyuduk aku
        E           B
  jane aku kudu ngguyu
            C#m       G#m
  nyawang kowe ngece aku
         A           E
  bojomu sing jare lugu
          A         B  E
  kuwi ngono turahanku..
aku wis ngiro bakale
endinge koyo ngene
lha kowe CS kentelku
lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu
nyawang kowe ngece aku
bojomu sing jare lugu
kuwi ngono turahanku..

opo ra eling mbiyen
sik jamane keremu
yo mung aku sing mbok gawe
tambal butuhmu
aku ora ngiro
saiki kowe nyuduk aku
mergo saiki wis rumongso
mulyo uripmu                          
senajan kowe koceh
duwek olehmu mbabu                         
nanging ojo sak penake
kowe nyuduk kancanmu                                
wes weruh yen bojomu
kuwi biyene bojoku                 
panggah mbok barak
ae ora ngerti rambu-rambu

Reff :
  aku wis ngiro bakale
  endinge koyo ngene
  lha kowe CS kentelku
  lha kok malah nyuduk aku
  jane aku kudu ngguyu
  nyawang kowe ngece aku
  bojomu sing jare lugu
  kuwi ngono turahanku..

Music...

Reff : 
  aku wis ngiro bakale
  endinge koyo ngene
  lha kowe CS kentelku
  lha kok malah nyuduk aku
  jane aku kudu ngguyu
  nyawang kowe ngece aku
  bojomu sing jare lugu
  kuwi ngono turahanku..

mangkane aku ngguyu
pendak eruh rupamu
sajake kok nggragas tenan
ngopeni turahanku
opo pancen raiso
yen sliramu golek liyo
kok sampek tego kowe nglelesi
bojone konco
neng panggah saiki
aku isih ra ceto
sing gatel kuwi kowe opo
kae gendakanmu
tapi aku maturnuwun
kok mbeneh tenan kowe
anggene ngrumat apik sing
dadi turahanku

Reff :
  aku wis ngiro bakale
  endinge koyo ngene
  lha kowe CS kentelku
  lha kok malah nyuduk aku
  jane aku kudu ngguyu
  nyawang kowe ngece aku
  bojomu sing jare lugu
  kuwi ngono turahanku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title