Chord Bocah Lola - Tulus Suryono | Inschord

Chord Bocah Lola - Tulus Suryono

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Bocah Lola - Tulus Suryono :

Lirik Bocah Lola - Tulus Suryono :

Intro : G#m C# F# D#m
        G#m C# F#
        B C# A#m D#m
        G#m C# F#

    F#
aku pancen wong ra duwe
  D#m          A#m
sekolahku mung SD
B         C#    F#
mergo ora ono ragate

      G#m       C#
ning aku kudu nerimo
    F#           D#m
pacoban sing tak tompo
  G#m                C#
kabeh paringe sing Kuoso

Music : G#m C# F#

          F#
limang wektu tak lakoni
  D#m        A#m
manut dawuhe gusti
  B             C#     F#
solat, poso, ngaji ora lali

        G#m      C#
dongaku rino lan wengi
       F#           D#m
kanggo sing tak tresnani
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..

Music : G#m C# F# D#m
        B C# F#
        G#m C# F# D#m
        B C# F#

    B        C#
aku ora duwe bondho
  A#m       D#m
duweku mung tresno
  G#m        C#        F#
karo kowe ra karo wong liyo

Music : B C# F#

    B         C#
ora nyono ora ngiro
  A#m       D#m
yen sliramu kerso
  G#m    C#             F#
karo aku wong sing uwis lola

    F#
aku pancen wong ra duwe
  D#m          A#m
sekolahku mung SD
B         C#    F#
mergo ora ono ragate

      G#m       C#
ning aku kudu nerimo
    F#           D#m
pacoban sing tak tompo
  G#m   C#           F#
kabeh paringe sing Kuoso

Music : G#m C# F# D#m
        B C# F#
        G#m C# F# D#m
        B C# F#

    B        C#
aku ora duwe bondho
  A#m       D#m
duweku mung tresno
  G#m        C#        F#
karo kowe ra karo wong liyo

Music : B C# F#

    B         C#
ora nyono ora ngiro
  A#m       D#m
yen sliramu kerso
  G#m    C#             F#
karo aku wong sing uwis lola

          F#
limang wektu tak lakoni
  D#m        A#m
manut dawuhe gusti
  B             C#     F#
solat, poso, ngaji ora lali

        G#m      C#
dongaku rino lan wengi
       F#           D#m
kanggo sing tak tresnani
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..
   G#m      C#      F#
oh sliramu.. pujaan hati..
aku pancen wong ra duwe
sekolahku mung SD
mergo ora ono ragate

ning aku kudu nerimo
pacoban sing tak tompo
kabeh paringe sing Kuoso

Music...

limang wektu tak lakoni
manut dawuhe gusti
solat, poso, ngaji ora lali

dongaku rino lan wengi
kanggo sing tak tresnani
oh sliramu.. pujaan hati..

Music...

aku ora duwe bondho
duweku mung tresno
karo kowe ra karo wong liyo

Music...

ora nyono ora ngiro
yen sliramu kerso
karo aku wong sing uwis lola

aku pancen wong ra duwe
sekolahku mung SD
mergo ora ono ragate

ning aku kudu nerimo
pacoban sing tak tompo
kabeh paringe sing Kuoso

Music...

aku ora duwe bondho
duweku mung tresno
karo kowe ra karo wong liyo

Music...

ora nyono ora ngiro
yen sliramu kerso
karo aku wong sing uwis lola

limang wektu tak lakoni
manut dawuhe gusti
solat, poso, ngaji ora lali

dongaku rino lan wengi
kanggo sing tak tresnani
oh sliramu.. pujaan hati..
oh sliramu.. pujaan hati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title