Chord Blenjani - Tombogelo | Inschord

Chord Blenjani - Tombogelo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Blenjani - Tombogelo :

Lirik Blenjani - Tombogelo :

Intro : D Em G A
        F#m Bm Em Gm

  D                    Em
nelongso rasane.. wong sing tak tresnani
     A                D               -A
mblenjani janjine.. rabakal ninggalke..
  D                 Em
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    A                       D
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke

Music : Em A D

    D                Em
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          A
tak pasrahke marang Gusti..
     D
seng iso ngerteni..

Music : Em A D

  Em            A
kadang aku kudu ngeculke
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane..
    Em                       A
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

Reff :
          G            A
  janjimu ra arep mbaleni..
         F#m         Bm
  jebule kowe mblenjani..
            Em
  wes cukup semene wae..
        A
  loro ati sing tak rasakke..

         G          A
  mugo kowe tep kelingan..
            F#m      Bm
  wes tau nggawe kelaran..
          Em
  suket teles sing kudanan
            A                 D
  cen bener awakdewe kudu pisahan..

Music : Em  Bm  Em  A
        F#m  Bm B Em  A

  D                 Em
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
    A                       D
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke
    D                Em
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
          A
tak pasrahke marang Gusti..
     D
seng iso ngerteni..

Music : Em A D

  G             A
kadang aku kudu ngeculke..
         F#m        Bm
ben kowe ngerti rasane..
    Em                       A
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

Reff :
          G            A
  janjimu ra arep mbaleni..
         F#m         Bm
  jebule kowe mblenjani..
            Em
  wes cukup semene wae..
        A
  loro ati sing tak rasakke..

         G          A
  mugo kowe tep kelingan..
            F#m      Bm
  wes tau nggawe kelaran..
          Em
  suket teles sing kudanan
            A                 D    E
  cen bener awakdewe kudu pisahan..

          A            B
  janjimu ra arep mbaleni..
         G#m         C#m
  jebule kowe mblenjani..
            F#m
  wes cukup semene wae..
        B
  loro ati sing tak rasakke..

         A          B
  mugo kowe tep kelingan..
            G#m      C#m
  wes tau nggawe kelaran..
          F#m
  suket teles sing kudanan
            B                 E   E7
  cen bener awakdewe kudu pisahan..
            A        B        A Am E
  cen bener awakdewe kudu pisahan..
nelongso rasane.. wong sing tak tresnani
mblenjani janjine.. rabakal ninggalke..
loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke

Music...

wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
tak pasrahke marang Gusti..
seng iso ngerteni..

Music...

kadang aku kudu ngeculke
ben kowe ngerti rasane..
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

Reff :
  janjimu ra arep mbaleni..
  jebule kowe mblenjani..
  wes cukup semene wae..
  loro ati sing tak rasakke..

  mugo kowe tep kelingan..
  wes tau nggawe kelaran..
  suket teles sing kudanan
  cen bener awakdewe kudu pisahan..

Music...

loro ati iki.. sing wes mbok apusi..
tresnaku sing gede.. saiki mbok sepeleke
wes ra kuat ati.. mendem roso iki..
tak pasrahke marang Gusti..
seng iso ngerteni..

Music...

kadang aku kudu ngeculke..
ben kowe ngerti rasane..
kelangan karo mempertahankan pie rasane..

Reff :
  janjimu ra arep mbaleni..
  jebule kowe mblenjani..
  wes cukup semene wae..
  loro ati sing tak rasakke..

  mugo kowe tep kelingan..
  wes tau nggawe kelaran..
  suket teles sing kudanan
  cen bener awakdewe kudu pisahan..

  janjimu ra arep mbaleni..
  jebule kowe mblenjani..
  wes cukup semene wae..
  loro ati sing tak rasakke..

  mugo kowe tep kelingan..
  wes tau nggawe kelaran..
  suket teles sing kudanan
  cen bener awakdewe kudu pisahan..
  cen bener awakdewe kudu pisahan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title