Chord Angin Kangen - Via Vallen | Inschord

Chord Angin Kangen - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Angin Kangen - Via Vallen :

Lirik Angin Kangen - Via Vallen :

Intro : Bm  F#m  Em F#m Bm
        Bm  F#m  Em F#m Bm

Bm
Semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
Naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D        C#m Bm
Ademe bengi sing tak rasake
F#m                 Bm
Tambah gawe kangene ati

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

Reff :
  G        A          D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  Aku seh tetep eling wae
        G        A           D
  Tak sadari ugo tak rumangsani
      Em             F#m          Bm
  Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
Opo seh eling aku
        G
Yen wes mulyo uripmu
        A         Bm
Dungaku seneng atimu

Music : Bm Bm G F#m Bm
        G A D C#m Bm
        F#m Bm

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

Reff :
  G        A          D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  Aku seh tetep eling wae
        G        A           D
  Tak sadari ugo tak rumangsani
      Em             F#m          Bm
  Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

  G        A          D
  Wes suwe seng tak rasakne
      G     A           D
  Aku seh tetep eling wae
         G            A       D
  Sayang rungokno jerite ati iki
      Em               F#m          Bm
  Menangis sedih mengharap kau kembali
      Em               F#m          Bm
  Menangis sedih mengharap kau kembali..
Semilir angin sing dadi saksi
Naliko suwe ku ngenteni
Ademe bengi sing tak rasake
Tambah gawe kangene ati

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Reff :
  Wes suwe seng tak rasakne
  Aku seh tetep eling wae
  Tak sadari ugo tak rumangsani
  Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

Saiki piye kabarmu
Opo seh eling aku
Yen wes mulyo uripmu
Dungaku seneng atimu

Music...

Bengi gowoen roso tresnoku
Kanggo slirane sing tak sayang
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Roso kangen kepati pati

Reff :
  Wes suwe seng tak rasakne
  Aku seh tetep eling wae
  Tak sadari ugo tak rumangsani
  Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

  Wes suwe seng tak rasakne
  Aku seh tetep eling wae
  Sayang rungokno jerite ati iki
  Menangis sedih mengharap kau kembali
  Menangis sedih mengharap kau kembali..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title