Chord Amung Muspro - Vivi Voletha | Inschord

Chord Amung Muspro - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Amung Muspro - Vivi Voletha :

Lirik Amung Muspro - Vivi Voletha :

Intro : D C Bm Am D

     G                    Em
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
        Am                     D
ning mburiku jebul sira mblenjani..
       G                   Em
wis ra perlu sliramu tak enteni
     Am                D        Am Cm
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

      G                   Em
perih rasane njeru dhadha iki..
      Am                   D
welas asihku malah mbok apusi..
       G                     Em
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
    Am                 D
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
          G                   D
  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
        Em                  Bm
  jebul janji-janjimu amung muspro
       C                      G
  sira tega lunga karo wong liya..
          Am                       D
  ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

       G                 D
  prasetyamu kabeh amung semu
               Em               Bm
  banget wis nggawe kuciwaning atiku
         C                    G
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
        Am                      D
  kabeh tresnamu jebule mung palsu..

Music : C  B  Em D C Bm Am  B  Em..
        C  D  G D/F# Em D C  F  D..

     G                   Em
keranta ranta ning ati rasane..
      Am                    D
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
     G                   Em
uwis cukup semene awak'e dewe..
      Am                   D
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
          G                   D
  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
        Em                  Bm
  jebul janji-janjimu amung muspro
       C                      G
  sira tega lunga karo wong liya..
          Am                       D
  ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

       G                 D
  prasetyamu kabeh amung semu
               Em               Bm
  banget wis nggawe kuciwaning atiku
         C                    G
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
        Am                   D
  kabeh tresnamu jebule mung palsu..

          G                   D
  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
        Em                  Bm
  jebul janji-janjimu amung muspro
       C                      G
  sira tega lunga karo wong liya..
          Am               D
  ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

          G              D
  prasetyamu kabeh amung semu..
               Em               Bm
  banget wis nggawe kuciwaning atiku..
         C                    G
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
        Am               D
  kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
  G
  ho..ooho..
janjimu wis ora bisa tak ugemi..
ning mburiku jebul sira mblenjani..
wis ra perlu sliramu tak enteni
rika bali ingsun wis ora.. sudi..

perih rasane njeru dhadha iki..
welas asihku malah mbok apusi..
pancen tresna iki ra bisa nyawiji..
lelakon iki tak pasrahke.. Gusti..

Reff :
  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
  jebul janji-janjimu amung muspro
  sira tega lunga karo wong liya..
  ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

  prasetyamu kabeh amung semu
  banget wis nggawe kuciwaning atiku
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
  kabeh tresnamu jebule mung palsu..

Music...

keranta ranta ning ati rasane..
tresnaku malah mbok sia-sia'ke..
uwis cukup semene awak'e dewe..
lahir trusing batin bakal tak.. lilakke..

Reff :
  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
  jebul janji-janjimu amung muspro
  sira tega lunga karo wong liya..
  ninggal jroning tatu ana ing ndhadha..

  prasetyamu kabeh amung semu
  banget wis nggawe kuciwaning atiku
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
  kabeh tresnamu jebule mung palsu..

  tan kuwawa.. ngempet larane tresna..
  jebul janji-janjimu amung muspro
  sira tega lunga karo wong liya..
  ninggal jroning tatu ana ing.. ndhadha..

  prasetyamu kabeh amung semu..
  banget wis nggawe kuciwaning atiku..
  banjur saiki sliramu wis mlayu..
  kabeh tresnamu jebule mung.. palsu..
  ho..ooho..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title