Chord Ambyar - Xaluna | Inschord

Chord Ambyar - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ambyar - Xaluna :

Lirik Ambyar - Xaluna :

Intro : G Em C D

G            Em
sak umpomo.. kowe ngerti..
C              D
isi ning njero ati
Bm      E           Am       D
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
G             Em
nanging aku.. ora iso..
C                 D
blas.. ora duwe kuoso..
Bm        Em  E        Am
mergane kowe.. sing nduwe..
        D         G
uwong liyo.. dudu aku..

  C
cukup ati kroso ayem
      G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
    D
aku mung iso meneng..

Reff :
  G            D
  penting kowe seneng
   Em             Bm
  opo wae tak lakoni
        C      G
  opo kowe ngerti
      Am             D
  tresno iki tulus suci..
  G          D
  yo ben aku ajur
     Em             Bm
  anggone nunggu atimu
          C   G
  tulung ojo ilang
  Am          D       G  D
  uripo ning njero atiku..

G
 sabendino kroso loro
                    Em
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
                  C
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
                    D
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
                        Bm
lara ikhlas ku jalani semua
                          Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngempet larane
       D
mergo aku tresno kowe..

  C
cukup ati kroso ayem
      G
yen weruh kowe mesem
C
senadyan tresno
    D
aku mung iso meneng..

Reff :
  G            D
  penting kowe seneng
   Em             Bm
  opo wae tak lakoni
        C      G
  opo kowe ngerti
      Am             D
  tresno iki tulus suci..
  G          D
  yo ben aku ajur
     Em             Bm
  anggone nunggu atimu
          C   G
  tulung ojo ilang
  Am          D       G  D
  uripo ning njero atiku..

G
 uwes kadung gejeron
                     Em
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
                       C
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
           D
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe 
                 Bm
bul atiku ra di urus
                          Em
mung dadi konco sepi ning uripmu
              Am
batin tak kuatke nggo ngampet larane
       D
mergo aku tresno kowe.. oh..

Reff :
  G            D
  penting kowe seneng
   Em             Bm
  opo wae tak lakoni
        C      G
  opo kowe ngerti
      Am             D
  tresno iki tulus suci..
   G          D
  yo ben aku ajur
      Em             Bm
  anggone nunggu atimu
          C   G
  tulung ojo ilang
  Am          D       G  D
  uripo ning njero atiku..

  G       D
  aku ora gethun
       Em                Bm
  yen nduwe ati sing ringkih
           C   G
  nanging aku iso
     Am                D
  nandur roso tanpo pamrih
  G        D D#m
  opo kowe sadar
   Em              Bm
  atiku keliwat jembar
          C   G 
  ra dadi jodomu
      Am         D     G
  aku mung iso sabar.. ambyar..

          C   G
  ra dadi jodomu
      Am         D      G
  aku mung iso sabar.. ambyar..
sak umpomo.. kowe ngerti..
isi ning njero ati
roso nyaman.. mergo perhatianmu..
nanging aku.. ora iso..
blas.. ora duwe kuoso..
mergane kowe.. sing nduwe..
uwong liyo.. dudu aku..

cukup ati kroso ayem
yen weruh kowe mesem
senadyan tresno
aku mung iso meneng..

Reff :
  penting kowe seneng
  opo wae tak lakoni
  opo kowe ngerti
  tresno iki tulus suci..
  yo ben aku ajur
  anggone nunggu atimu
  tulung ojo ilang
  uripo ning njero atiku..

sabendino kroso loro
mergo kalah bab asmoro
tresno gede nyoto
kowe milih wong liyo
sabar itu yang ku bisa
karena memang ku cinta
terpuruk tersiksa
lara ikhlas ku jalani semua
mung dadi konco sepi ning uripmu
batin tak kuatke nggo ngempet larane
mergo aku tresno kowe..

cukup ati kroso ayem
yen weruh kowe mesem
senadyan tresno
aku mung iso meneng..

Reff :
  penting kowe seneng
  opo wae tak lakoni
  opo kowe ngerti
  tresno iki tulus suci..
  yo ben aku ajur
  anggone nunggu atimu
  tulung ojo ilang
  uripo ning njero atiku..

uwes kadung gejeron
deleh ati keleru panggon
urip ilang semangat
sek tak tresno jebul wadon
raiso mbedakke ndi seng modus
ndi seng tulus, wes ntek sak kabehe 
bul atiku ra di urus
mung dadi konco sepi ning uripmu
batin tak kuatke nggo ngampet larane
mergo aku tresno kowe.. oh..

Reff :
  penting kowe seneng
  opo wae tak lakoni
  opo kowe ngerti
  tresno iki tulus suci..
  yo ben aku ajur
  anggone nunggu atimu
  tulung ojo ilang
  uripo ning njero atiku..

  aku ora gethun
  yen nduwe ati sing ringkih
  nanging aku iso
  nandur roso tanpo pamrih
  opo kowe sadar
  atiku keliwat jembar
  ra dadi jodomu
  aku mung iso sabar.. ambyar..

  ra dadi jodomu
  aku mung iso sabar.. ambyar..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title