Chord Aku Pengen Mentas - Xaluna | Inschord

Chord Aku Pengen Mentas - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Pengen Mentas - Xaluna :

Lirik Aku Pengen Mentas - Xaluna :

Intro : G Em C Cm
        Em Am D..

G                   Em
pirang tahun ngemis tresnamu
C                   D
aku ngerti mung ngguwang waktu
Bm                Em  E
pengen mandek ati ra iso
           C                D
mung mestekke esemmu tetep ono..

Music : C D

G               Em
uwis akrab ro roso ajur
C               D
luwih apik cen aku mundur
Bm                Em     E
maju tatas aku ra mbok gagas
          Am            D
nanging kowe ora tibo welas
           G
ora tibo welas..

Reff :
                G
  aku pengen mentas
  B                   Em
   seko gejeron nresnani kowe
  E               Am
   tiwas babak bundas
  D               G
   tresno suciku ora mbok gape..

Music : Am..C..D..

               G
  aku pengen lali
  B                      Em
   nanging atiku kenceng nggondeli
  E           Am
   iki ora gampang
  D                  G
   kelangan kowe kui cobaan..

Music : C..G D Em..
        Am..D..G D

G               Em
uwis akrab ro roso ajur
Am              D
luwih apik cen aku mundur
Bm                Em     E
maju tatas aku ra mbok gagas
          Am            D
nanging kowe ora tibo welas
           G
ora tibo welas..

C                  G   Em
 loroku malah mbok geguyu
        Am       D             G  -G7
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
C              G      Em
 lalekke kowe angel tenan
          Am               D
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff :
  -E            A
  aku pengen mentas
  C#                  F#m
   seko gejeron nresnani kowe
  F#              Bm
   tiwas babak bundas
  E                  A        E
   tresno suciku ora mbok gape..

               A
  aku pengen lali
  C#                     F#m
   nanging atiku kenceng nggondeli
  F#          Bm
   iki ora gampang
  E                  A      E
   kelangan kowe kui cobaan..

                A
  aku pengen mentas
  C#                  F#m
   seko gejeron nresnani kowe
  F#              Bm
   tiwas babak bundas
  E                  A
   tresno suciku ora mbok gape..

               Bm
  aku bakal janji
              E           A
  cepet tak pateni rosoku iki..
pirang tahun ngemis tresnamu
aku ngerti mung ngguwang waktu
pengen mandek ati ra iso
mung mestekke esemmu tetep ono..

Music...

uwis akrab ro roso ajur
luwih apik cen aku mundur
maju tatas aku ra mbok gagas
nanging kowe ora tibo welas
ora tibo welas..

Reff :
  aku pengen mentas
  seko gejeron nresnani kowe
  tiwas babak bundas
  tresno suciku ora mbok gape..

  aku pengen lali
  nanging atiku kenceng nggondeli
  iki ora gampang
  kelangan kowe kui cobaan..

Music...

uwis akrab ro roso ajur
luwih apik cen aku mundur
maju tatas aku ra mbok gagas
nanging kowe ora tibo welas
ora tibo welas..

loroku malah mbok geguyu
cen ra ono uwong sing isa gudo aku
lalekke kowe angel tenan
ngempet perih yen lagi kelingan..

Reff :
  aku pengen mentas
  seko gejeron nresnani kowe
  tiwas babak bundas
  tresno suciku ora mbok gape..

  aku pengen lali
  nanging atiku kenceng nggondeli
  iki ora gampang
  kelangan kowe kui cobaan..

  aku pengen mentas
  seko gejeron nresnani kowe
  tiwas babak bundas
  tresno suciku ora mbok gape..

  aku bakal janji
  cepet tak pateni rosoku iki..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title