Chord Aku Pamit - Om Putra feat. Wegah Lali | Inschord

Chord Aku Pamit - Om Putra feat. Wegah Lali

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Pamit - Om Putra feat. Wegah Lali :

Lirik Aku Pamit - Om Putra feat. Wegah Lali :

Intro : C G/B Am A Dm  F Fm

    C           G/B
mungkin wis dalane..
      Am         F
aku kudu koyo ngene..
 F           G           C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F           G
mungkin wis dalane..
      Em         Am A
aku pisah karo kowe..
      F      G        C   C7
aku sadar.. aku iki sopo..

Reff :
   F           G
  aku wis ra kuat..
          Em      Am
  mbaleni tresno iki..
      Dm        G
  tekomu.. mung gawe tatu
  C
  ning ati iki..
   F           G
  aku trimo ngalah..
             Em      A
  yen nggawe atiku bubrah..
       Dm    G          C
  ngaliho.. aku trimo lungo..

Music : C G/B Am A Dm  F Fm

    C           G/B
mungkin wis dalane..
      Am         F
aku kudu koyo ngene..
 F           G           C
aku lungo.. aku wis ra peduli
    F           G
mungkin wis dalane..
      Em         Am A
aku pisah karo kowe..
      F      G        C   C7
aku sadar.. aku iki sopo..

Reff :
   F           G
  aku wis ra kuat..
          Em      Am
  mbaleni tresno iki..
      Dm        G
  tekomu.. mung gawe tatu
  C
  ning ati iki..
   F           G
  aku trimo ngalah..
             Em      A
  yen nggawe atiku bubrah..
       Dm    G          C
  ngaliho.. aku trimo lungo..

    Am      Em          F
senajan .. abot tak lakoni..
      Dm       G           C
tapi iki.. wis kersanae Gusti..

Reff :
   F           G
  aku wis ra kuat..
          Em      Am
  mbaleni tresno iki..
      Dm        G
  tekomu.. mung gawe tatu
  C
  ning ati iki..
   F           G
  aku trimo ngalah..
             Em      A
  yen nggawe atiku bubrah..
       Dm    G          C
  ngaliho.. aku trimo lungo..
       Dm    G            C
  ngaliho.. aku trimo.. lungo..
mungkin wis dalane..
aku kudu koyo ngene..
aku lungo.. aku wis ra peduli
mungkin wis dalane..
aku pisah karo kowe..
aku sadar.. aku iki sopo..

Reff :
  aku wis ra kuat..
  mbaleni tresno iki..
  tekomu.. mung gawe tatu
  ning ati iki..
  aku trimo ngalah..
  yen nggawe atiku bubrah..
  ngaliho.. aku trimo lungo..

Music...

mungkin wis dalane..
aku kudu koyo ngene..
aku lungo.. aku wis ra peduli
mungkin wis dalane..
aku pisah karo kowe..
aku sadar.. aku iki sopo..

Reff :
  aku wis ra kuat..
  mbaleni tresno iki..
  tekomu.. mung gawe tatu
  ning ati iki..
  aku trimo ngalah..
  yen nggawe atiku bubrah..
  ngaliho.. aku trimo lungo..

senajan .. abot tak lakoni..
tapi iki.. wis kersanae Gusti..

Reff :
  aku wis ra kuat..
  mbaleni tresno iki..
  tekomu.. mung gawe tatu
  ning ati iki..
  aku trimo ngalah..
  yen nggawe atiku bubrah..
  ngaliho.. aku trimo lungo..
  ngaliho.. aku trimo.. lungo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title