Chord Aku Mundur - Xaluna | Inschord

Chord Aku Mundur - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Aku Mundur - Xaluna :

Lirik Aku Mundur - Xaluna :

F                  Gm
 kowe biyen tau janji
               Bb
tetep bareng bareng
C        F
ora ngapusi..

F                  Gm 
 saiki ku mbok larani
         Bb
kabeh sumpahmu
    C        F  C
wes ora kebukti..

Reff :
            F
  tinggalno aku yen
             Am
  saiki kowe wes ora tresno
          Gm
  kenanganku guangen ono
        Bb         C
  mimpi saben wengimu..

               F
  lintang seng nyritani
             Am
  neng atimu ono seng liyo
          Gm
  sayang aku pamit lungo
  Bb     C    F
  li..lakno.. aku..

F
 nibo tangi nresnani
                      Gm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
             C
saiki kowe polah
piye ora posesif
              F
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

F
 mbok yo pangerten
                   Gm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
               C
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
                 F
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
                 (Bb)
kabeh wes raono guno..

Bb              C
 tulus suci tresnamu wes ilang
     F          Dm
ora ono.. neng aku..
      Bb                C
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
            F
  tinggalno aku yen
             Am
  saiki kowe wes ora tresno
          Gm
  kenanganku guangen ono
        Bb         C
  mimpi saben wengimu..

               F
  lintang seng nyritani
             Am
  neng atimu ono seng liyo
          Gm
  sayang aku pamit lungo
  Bb     C    F
  li..lakno.. aku..

Music : F  Am  Gm  Bb C
        F  Am  Gm  Bb C F..

Bb              C
 tulus suci tresnamu wes ilang
     F          Dm
ora ono.. neng aku..
      Bb                C
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
            F
  tinggalno aku yen
             Am
  saiki kowe wes ora tresno
          Gm
  kenanganku guangen ono
        Bb         C
  mimpi saben wengimu..

               F
  lintang seng nyritani
             Am
  neng atimu ono seng liyo
          Gm
  sayang aku pamit lungo
  Bb     C    F   C
  li..lakno.. aku..

          F
  terlalu jero loro seng wes mbok
    Am
  wenehke neng aku
         Gm
  tekan atimu mblenjanji
             Bb       C
  janji seng uwis ketali..

         F
  aku mundur gowo perih
             Am
  seng nyoto ngiris batinku
          Gm
  sayang aku pamit lungo..
  Bb     C     F
  li..lakno.. aku..

Outro : F-F-C-F
kowe biyen tau janji
tetep bareng bareng
ora ngapusi..

saiki ku mbok larani
kabeh sumpahmu
wes ora kebukti..

Reff :
  tinggalno aku yen
  saiki kowe wes ora tresno
  kenanganku guangen ono
  mimpi saben wengimu..

  lintang seng nyritani
  neng atimu ono seng liyo
  sayang aku pamit lungo
  li..lakno.. aku..

nibo tangi nresnani
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
saiki kowe polah
piye ora posesif
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit..

mbok yo pangerten
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
kabeh wes raono guno..

tulus suci tresnamu wes ilang
ora ono.. neng aku..
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
  tinggalno aku yen
  saiki kowe wes ora tresno
  kenanganku guangen ono
  mimpi saben wengimu..

  lintang seng nyritani
  neng atimu ono seng liyo
  sayang aku pamit lungo
  li..lakno.. aku..

Music...

tulus suci tresnamu wes ilang
ora ono.. neng aku..
aku kudu iso nglalekke awakmu..

Reff :
  tinggalno aku yen
  saiki kowe wes ora tresno
  kenanganku guangen ono
  mimpi saben wengimu..

  lintang seng nyritani
  neng atimu ono seng liyo
  sayang aku pamit lungo
  li..lakno.. aku..

  terlalu jero loro seng wes mbok
  wenehke neng aku
  tekan atimu mblenjanji
  janji seng uwis ketali..

  aku mundur gowo perih
  seng nyoto ngiris batinku
  sayang aku pamit lungo..
  li..lakno.. aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title