Chord Kesekso Kangen - Trio Macan | Inschord

Chord Kesekso Kangen - Trio Macan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kesekso Kangen - Trio Macan :

Lirik Kesekso Kangen - Trio Macan :

Intro : C F C F C F C

G         C
sawangen awak ku iki..
F              C
 mugo kowe ngerteni..
F        C
 rasane ati iki..
Dm               G
 kesekso mergo kangen..

F          C
 ninggalke kowe..
F              G
 gawe atiku rindu..
          C     F G C
kangen sliramu..

           C
rangkulen aku..
F                  C
 sandarno ning pundakku..
Dm                 G
 loro sing wingi wingi..
F  G         C     F G C
 mugo enggal mari..

Reff :
      F  G              Em
  tresno.. kowe sing nduweni..
  A
   tak simpen tak dadekke
                 Dm
  kembang.. ning ati..
        G                  C
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

   F  G                   Em
  aku.. mung kangen ro sliramu..
  A                      Dm
   kowe sing iso mbusak eluh iku
            G                  C
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

Music : F G Em Am F G C
        F G C

           C
rangkulen aku..
F                  C
 sandarno ning pundakku..
Dm                 G
 loro sing wingi wingi..
F  G         C
 mugo enggal mari..

Reff :
      F  G              Em
  tresno.. kowe sing nduweni..
  A
   tak simpen tak dadekke
                 Dm
  kembang.. ning ati..
        G                  C
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

   F  G                   Em
  aku.. mung kangen ro sliramu..
  A                      Dm
   kowe sing iso mbusak eluh iku
            G                  C
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

  F  G             Em
kowe.. ning endi papanmu..
A                   Dm
 aku iseh setyo ngenteni
       G                    C
balimu sesandingan karo awakku..

 F  G              Em
aku.. iseh setyo karo janjiku
       A                       Dm
ning kene.. aku iseh sayang sliramu
          G
tak jaluk sing sabar
                C
nunggu.. tekaku bali..

Outro : F  G  C  F G C
sawangen awak ku iki..
mugo kowe ngerteni..
rasane ati iki..
kesekso mergo kangen..

ninggalke kowe..
gawe atiku rindu..
kangen sliramu..

rangkulen aku..
sandarno ning pundakku..
loro sing wingi wingi..
mugo enggal mari..

Reff :
  tresno.. kowe sing nduweni..
  tak simpen tak dadekke
  kembang.. ning ati..
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

  aku.. mung kangen ro sliramu..
  kowe sing iso mbusak eluh iku
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

Music...

rangkulen aku..
sandarno ning pundakku..
loro sing wingi wingi..
mugo enggal mari..

Reff :
  tresno.. kowe sing nduweni..
  tak simpen tak dadekke
  kembang.. ning ati..
  mugo iso mekar.. lan mewangi..

  aku.. mung kangen ro sliramu..
  kowe sing iso mbusak eluh iku
  kowe sing iso nambani roso kangenku..

kowe.. ning endi papanmu..
aku iseh setyo ngenteni
balimu sesandingan karo awakku..

aku.. iseh setyo karo janjiku
ning kene.. aku iseh sayang sliramu
tak jaluk sing sabar
nunggu.. tekaku bali..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title