Chord Jalir Jangji - Nella Kharisma | Inschord

Chord Jalir Jangji - Nella Kharisma

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Jalir Jangji - Nella Kharisma :

Lirik Jalir Jangji - Nella Kharisma :

Intro : Cm Dm G# Bb
        Cm Dm G# Bb Cm 

Cm                   Cm
 teu lami sasasih deui
      Bb            Cm
asih urang bakal ngahiji
Cm                  Fm
 teu weleh dianti-anti
         Bb     Gm     Cm
bakal nyorang.. laki rabi..

Cm                  Cm
 awas ulah robih deui
       Bb           Cm
komo deui rek jalir jangji
Cm               Fm
 estu cinta ukur hiji
        Bb Gm       Cm
nepi ka di.. jemput pati..

Bb
 nya abdi sareng salira
               Cm
pada pada mika cinta
Bb
 susah senang sesarengan
                G
pait manisna duaan..

Reff :
         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                   Cm
  komo deui aya niat nganyenyeri..

         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                Cm
  komo deui aya niat gaduh deui..

    G#         G
  kadeudeuh nu urang
    G#    G     Cm
  kaheman keur urang..

Music : Cm G# Cm G
        G G# G Cm

Cm                   Cm
 teu lami sasasih deui
      Bb            Cm
asih urang bakal ngahiji
Cm                  Fm
 teu weleh dianti-anti
         Bb     Gm     Cm
bakal nyorang.. laki rabi..

Cm                  Cm
 awas ulah robih deui
       Bb           Cm
komo deui rek jalir jangji
Cm               Fm
 estu cinta ukur hiji
        Bb Gm       Cm
nepi ka di.. jemput pati..

Bb
 nya abdi sareng salira
               Cm
pada pada mika cinta
Bb
 susah senang sesarengan
                G
pait manisna duaan..

Reff :
         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                   Cm
  komo deui aya niat nganyenyeri..

         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                Cm
  komo deui aya niat gaduh deui..

    G#         G
  kadeudeuh nu urang
    G#    G     Cm   G
  kaheman keur urang..

         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                   Cm
  komo deui aya niat nganyenyeri..

         Cm
  ulah jalir jangji
         G#
  ulah jalir jangji
         Bb                Cm
  komo deui aya niat gaduh deui..

    G#         G
  kadeudeuh nu urang
    G#    G     Cm
  kaheman keur urang..

Outro : Cm
teu lami sasasih deui
asih urang bakal ngahiji
teu weleh dianti-anti
bakal nyorang.. laki rabi..

awas ulah robih deui
komo deui rek jalir jangji
estu cinta ukur hiji
nepi ka di.. jemput pati..

nya abdi sareng salira
pada pada mika cinta
susah senang sesarengan
pait manisna duaan..

Reff :
  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat nganyenyeri..

  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat gaduh deui..

  kadeudeuh nu urang
  kaheman keur urang..

Music...

teu lami sasasih deui
asih urang bakal ngahiji
teu weleh dianti-anti
bakal nyorang.. laki rabi..

awas ulah robih deui
komo deui rek jalir jangji
estu cinta ukur hiji
nepi ka di.. jemput pati..

nya abdi sareng salira
pada pada mika cinta
susah senang sesarengan
pait manisna duaan..

Reff :
  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat nganyenyeri..

  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat gaduh deui..

  kadeudeuh nu urang
  kaheman keur urang..

  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat nganyenyeri..

  ulah jalir jangji
  ulah jalir jangji
  komo deui aya niat gaduh deui..

  kadeudeuh nu urang
  kaheman keur urang..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title