Lirik & Chord Lagu Tansah Kelingan - Vita Alvia feat. Mahesa | Inschord

Lirik & Chord Lagu Tansah Kelingan - Vita Alvia feat. Mahesa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tansah Kelingan - Vita Alvia feat. Mahesa :

Lirik Tansah Kelingan - Vita Alvia feat. Mahesa :

Intro : C#m F# B G#m
        E F# B 

    G#m      D#m
Kelingan esemmu 
     E         B
gawe kangen atiku
    G#m     F#          B
masio biyen mbok gawe catu..

    C#m        F#
Ora rumongso salah
     B         G#m
kowe ngajak pisahan 
       E   F#        B
sumpah aku mageh kelingan..

       C#m         F# 
nganti putih rambutku
       B          G#m
nganti pedot nyowoku
     E        F#       B
seprene mageh tansah kelingan..

Music : E F# B 

    G#m      D#m
Kelingan esemmu 
     E         B
gawe kangen atiku
    G#m     F#          B
masio biyen mbok gawe catu..

    C#m        F#
ora rumongso salah
     B     -F#/Bb G#m
kowe ngajak pisahan 
       E   F#        B
sumpah aku mageh kelingan..

       C#m         F# 
nganti putih rambutku
       B    -F#/Bb G#m
nganti pedot nyowoku
     E        F#       B
seprene mageh tansah kelingan..

Reff :
  E               F#
  ..hapusen banyu motomu
  B             G#m
  ..lalekno aku saiki
  E               F#           B
  ..mergo aku wes nduwe wong liyo..

  E                   F#
  ..nggawe cidro lan kuciwo
  B                 G#m
  ..sering nggawe loro ati
  E           F#       B
  ..saiki aku njaluk sepuro..

    C#m        F#
Ora rumongso salah
     B          G#m
kowe ngajak pisahan 
       E   F#        B
sumpah aku mageh kelingan..

       C#m         F# 
Nganti putih rambutku
       B          G#m
nganti pedot nyowoku
     E        F#       B
seprene mageh tansah kelingan..

Music : G#m E C#m F#
        G#m E F#
        C#m F# B G#m
        E F# B 

Reff :
  E               F#
  ..hapusen banyu motomu
  B             G#m
  ..lalekno aku saiki
  E               F#           B
  ..mergo aku wes nduwe wong liyo..

  E                   F#
  ..nggawe cidro lan kuciwo
  B                 G#m
  ..sering nggawe loro ati
  E           F#       B
  ..saiki aku njaluk sepuro..

  E               F#
  ..hapusen banyu motomu
  B             G#m
  ..lalekno aku saiki
  E               F#           B
  ..mergo aku wes nduwe wong liyo..

  E                   F#
  ..nggawe cidro lan kuciwo
  B                 G#m
  ..sering nggawe loro ati
  E           F#       B
  ..saiki aku njaluk sepuro..

    C#m        F#
Ora rumongso salah
     B          G#m
kowe ngajak pisahan 
       E   F#        B
sumpah aku mageh kelingan..

       C#m         F# 
Nganti putih rambutku
       B          G#m
nganti pedot nyowoku
     E        F#       B
seprene mageh tansah kelingan
     E        F#       B
seprene mageh tansah kelingan..
Kelingan esemmu 
gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu..

Ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan 
sumpah aku mageh kelingan..

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan..

Music...

Kelingan esemmu 
gawe kangen atiku
masio biyen mbok gawe catu..

ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan 
sumpah aku mageh kelingan..

nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan..

Reff :
  hapusen banyu motomu
  lalekno aku saiki
  mergo aku wes nduwe wong liyo..

  nggawe cidro lan kuciwo
  sering nggawe loro ati
  saiki aku njaluk sepuro..

Ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan 
sumpah aku mageh kelingan..

Nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan..

Music...

Reff :
  hapusen banyu motomu
  lalekno aku saiki
  mergo aku wes nduwe wong liyo..

  nggawe cidro lan kuciwo
  sering nggawe loro ati
  saiki aku njaluk sepuro..

  hapusen banyu motomu
  lalekno aku saiki
  mergo aku wes nduwe wong liyo..

  nggawe cidro lan kuciwo
  sering nggawe loro ati
  saiki aku njaluk sepuro..

Ora rumongso salah
kowe ngajak pisahan 
sumpah aku mageh kelingan..

Nganti putih rambutku
nganti pedot nyowoku
seprene mageh tansah kelingan
seprene mageh tansah kelingan..
Information :
Title : "Tansah Kelingan - Vita Alvia feat. Mahesa"
Artist : Mahesa, Vita Alvia,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title