Chord Tanpo Tresnamu - Denny Caknan | Inschord

Chord Tanpo Tresnamu - Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tanpo Tresnamu - Denny Caknan :

Lirik Tanpo Tresnamu - Denny Caknan :

Intro : B C# F# C#/F D#m G#m C# 

   F#           A#m         D#m -C#
mbiyen seneng bareng karo kowe
   B           C#         F#
mbiyen susah tetep karo kowe
-D#/G G#m   A#         D#m    C#
saiki wis bedo kowe ro wong liyo
           B                      C#
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

 F#        A#m        D#m -C#
opo kudu pasrah kahanane
  B           C#       F#
kudu nerimo karo putusane
-D#/G  G#m A#      D#m  C#
saktenane ati iki ora lilo
            B                       C#
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo..

Reff :
  B           C#       A#m D#m
    segampang kuwi caramu
  G#m       A#      D#m -C#
    ngapusi roso atimu
  B       C#       A#m     D#m
    saiki aku dewe neng..kene
  G#m         C#        F#
    ming sepi tanpo tresnamu..

Music :
B A#m D#m G#m A# D#m -C#
B A#m D#m G#m C# F# C# 

 F#        A#m        D#m -C#
opo kudu pasrah kahanane
  B           C#       F#
kudu nerimo karo putusane
-D#/G  G#m A#      D#m  C#
saktenane ati iki ora lilo
            B                       C#
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo..

Reff :
  B           C#       A#m D#m
    segampang kuwi caramu
  G#m       A#      D#m -C#
    ngapusi roso atimu
  B       C#       A#m     D#m
    saiki aku dewe neng..kene
  G#m         C#        F#
    ming sepi tanpo tresnamu..

  B        C#      A#m D#m
    kepiye maneh caraku
  G#m          A#         D#m -C#
    ngelalekno esem ngguyumu
  B       C#       A#m     D#m
    saiki aku dewe neng..kene
  G#m         C#        F#
    ming sepi tanpo tresnamu..

  B       C#       A#m      D#m
    saiki aku dewe neng.. kene
  G#m         C#              B    
    ming sepi tanpo tanpo tresnamu..
  Bm          C#              F#
    ming sepi tanpo tanpo tresnamu..
mbiyen seneng bareng karo kowe
mbiyen susah tetep karo kowe
saiki wis bedo kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

opo kudu pasrah kahanane
kudu nerimo karo putusane
saktenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo..

Reff :
   segampang kuwi caramu
   ngapusi roso atimu
   saiki aku dewe neng..kene
   ming sepi tanpo tresnamu..

Music...

opo kudu pasrah kahanane
kudu nerimo karo putusane
saktenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo..

Reff :
   segampang kuwi caramu
   ngapusi roso atimu
   saiki aku dewe neng..kene
   ming sepi tanpo tresnamu..

   kepiye maneh caraku
   ngelalekno esem ngguyumu
   saiki aku dewe neng..kene
   ming sepi tanpo tresnamu..

   saiki aku dewe neng.. kene   
   ming sepi tanpo tanpo tresnamu..
   ming sepi tanpo tanpo tresnamu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title