Chord Sing Yakin - Syahiba feat. ILUX ID | Inschord

Chord Sing Yakin - Syahiba feat. ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sing Yakin - Syahiba feat. ILUX ID :

Lirik Sing Yakin - Syahiba feat. ILUX ID :

Intro : Em C D G 
        Am Em C B 

Em            C
seumpomo riko biso sun nduweni
D                   G
sing kiro isun gawe loro..
Em             C
welas isun iki tulus sampek mati
D                           G
sing mungkin sanggup ngelarani..

Am              
isun iki janji.. 
Em
njogo welas suci..
B                  Em  E
ilang nyowo isun belani..

Reff :
         Am                 D
   sepurane isun mageh sing yakin
           G                 C
   welas riko nong awak isun iki
          Am             B
   isun tau ngerasakno perih
               Em E
   mergo di apusi..

                Am             D
   umpomo welas riko tulus temenan
                   G    
   sun njaluk riko menyang nong 
              C
   wong tuek isun
                Am              B
   riko njaluk isun riko lamar isun
                 Em  
   buru sun percoyo..

Music : Am D G C 
        Am B Em B 

Em            C
seumpomo riko biso sun nduweni
D                   G
sing kiro isun gawe loro..
Em             C
welas isun iki tulus sampek mati
D                           G
sing mungkin sanggup ngelarani..

Am              
isun iki janji.. 
Em
njogo welas suci..
B                  Em   E
ilang nyowo isun belani..

Reff :
         Am                 D
   sepurane isun mageh sing yakin
           G                 C
   welas riko nong awak isun iki
          Am             B
   isun tau ngerasakno perih
               Em E
   mergo di apusi..

                Am             D
   umpomo welas riko tulus temenan
                   G    
   sun njaluk riko menyang nong 
              C
   wong tuek isun
                Am              B
   riko njaluk isun riko lamar isun
                 Em  
   buru sun percoyo..

Outro : C D Em 
seumpomo riko biso sun nduweni
sing kiro isun gawe loro..
welas isun iki tulus sampek mati
sing mungkin sanggup ngelarani..
            
isun iki janji.. 
njogo welas suci..
ilang nyowo isun belani..

Reff :
   sepurane isun mageh sing yakin
   welas riko nong awak isun iki
   isun tau ngerasakno perih
   mergo di apusi..

   umpomo welas riko tulus temenan  
   sun njaluk riko menyang nong 
   wong tuek isun
   riko njaluk isun riko lamar isun 
   buru sun percoyo..

Music...

seumpomo riko biso sun nduweni
sing kiro isun gawe loro..
welas isun iki tulus sampek mati
sing mungkin sanggup ngelarani..
          
isun iki janji.. 
njogo welas suci..
ilang nyowo isun belani..

Reff :
   sepurane isun mageh sing yakin
   welas riko nong awak isun iki
   isun tau ngerasakno perih
   mergo di apusi..

   umpomo welas riko tulus temenan
   sun njaluk riko menyang nong 
   wong tuek isun
   riko njaluk isun riko lamar isun 
   buru sun percoyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title