Lirik & Chord Lagu Siji Saklawase - Woro Widowati | Inschord

Lirik & Chord Lagu Siji Saklawase - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Siji Saklawase - Woro Widowati :

Lirik Siji Saklawase - Woro Widowati :

Intro : G# C# -G# A#m D#

G#  F#           F
padange sinar rembulan
     A#m              D#     -C#
sing nyekseni crito katresnan
Cm  C     Fm  D#          C#
aku lan kowe.. saling ngucap janji
        D#
rabakal mblenjani..

G#   F#              F
kerlipe lintang neng awang
 A#m                   D#    -C#
amung siji sing paling terang
  Cm      C     Fm   D#       C#
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
       D#
bakal sesandingan..

Reff :
             G#    
  siji selawase
           C#
  sing ono neng sandingku
      D#                     G# -A#m
  nganti tekan pungkasan umurku
  C                    Fm  D#   A#
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
     C#     D#         G#
  sliramu tetep neng atiku..

Music : C# D# C Fm-D#-A# D# 

G#   F#              F
kerlipe lintang neng awang
 A#m                   D#    -C#
amung siji sing paling terang
  Cm      C     Fm   D#       C#
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
        D#
bakal sesandingan..

Reff :
              G#    
  siji saklawase
           C#
  sing ono neng sandingku
      D#                     G# -A#m
  nganti tekan pungkasan umurku
  C                    Fm  D#   A#
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
     C#     D#         G#
  sliramu tetep neng atiku..

              G#    
  siji saklawase
           C#
  sing ono neng sandingku
      D#                     G# -A#m
  nganti tekan pungkasan umurku
  C                    Fm  D#   A#
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
     C#     D#          G#-D#/G-Fm-D#
  sliramu tetep neng atiku..
     C#     D#         G#  C# D# G#
  sliramu tetep neng atiku..
padange sinar rembulan
sing nyekseni crito katresnan
aku lan kowe.. saling ngucap janji
rabakal mblenjani..

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
bakal sesandingan..

Reff :  
  siji selawase
  sing ono neng sandingku
  nganti tekan pungkasan umurku
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
  sliramu tetep neng atiku..

Music...

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang.. rausah sumelang
bakal sesandingan..

Reff :   
  siji saklawase
  sing ono neng sandingku
  nganti tekan pungkasan umurku
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
  sliramu tetep neng atiku..
   
  siji saklawase
  sing ono neng sandingku
  nganti tekan pungkasan umurku
  nganti Gusti mundhut u..rip..ku
  sliramu tetep neng atiku..
  sliramu tetep neng atiku..
Information :
Title : "Siji Saklawase - Woro Widowati"
Artist : Woro Widowati,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title