Chord Separuh Atiku - ILUX ID | Inschord

Chord Separuh Atiku - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Separuh Atiku - ILUX ID :

Lirik Separuh Atiku - ILUX ID :

Intro : G C D G 

G                      Bm
 wes tak tutup lawang atiku
           Em
dinggo liyane
                       D
wes tak kekne dinggo kowe..

C                     G
 nanging kowe ora ngerti
                  Am
tulus tresno ati iki
                   D
tegone kowe mblenjani..

  C     D
nangis ati iki 
  Bm       Em
nangis kelingan
  Am      D            G
kowe sing paling tak sayang..

Reff :
    C        D
  separuh atiku
             Bm          Em
  wes tak kekne dinggo kowe
    Am       D           G
  separuh atimu nggo liyane..

    C        D
  separuh atiku 
            Bm         Em
  wes tak tulisi jenengmu
    Am       D          G
  separuh atimu ra ono aku..

Music : C D Bm Em Am D G (2x)
         
G                      Bm
 wes tak tutup lawang atiku
           Em
dinggo liyane
                       D
wes tak kekne dinggo kowe..

C                     G
 nanging kowe ora ngerti
                  Am
tulus tresno ati iki
                   D
tegone kowe mblenjani..

  C     D
nangis ati iki 
  Bm       Em
nangis kelingan
  Am      D            G
kowe sing paling tak sayang..

Reff :
    C        D
  separuh atiku
             Bm          Em
  wes tak kekne dinggo kowe
    Am       D           G
  separuh atimu nggo liyane..

    C        D
  separuh atiku 
            Bm         Em
  wes tak tulisi jenengmu
    Am       D          G
  separuh atimu ra ono aku..

    C        D
  separuh atiku
             Bm          Em
  wes tak kekne dinggo kowe
    Am       D           G
  separuh atimu nggo liyane..

    C        D
  separuh atiku 
            Bm         Em
  wes tak tulisi jenengmu
    Am       D          G
  separuh atimu ra ono aku..

Outro : C D Bm Em Am D G
wes tak tutup lawang atiku
dinggo liyane
wes tak kekne dinggo kowe..

nanging kowe ora ngerti
tulus tresno ati iki
tegone kowe mblenjani..

nangis ati iki 
nangis kelingan
kowe sing paling tak sayang..

Reff :
  separuh atiku
  wes tak kekne dinggo kowe
  separuh atimu nggo liyane..

  separuh atiku 
  wes tak tulisi jenengmu
  separuh atimu ra ono aku..

Music...
         
wes tak tutup lawang atiku
dinggo liyane
wes tak kekne dinggo kowe..

nanging kowe ora ngerti
tulus tresno ati iki
tegone kowe mblenjani..

nangis ati iki 
nangis kelingan
kowe sing paling tak sayang..

Reff :
  separuh atiku
  wes tak kekne dinggo kowe
  separuh atimu nggo liyane..

  separuh atiku 
  wes tak tulisi jenengmu
  separuh atimu ra ono aku..

  separuh atiku
  wes tak kekne dinggo kowe
  separuh atimu nggo liyane..

  separuh atiku 
  wes tak tulisi jenengmu
  separuh atimu ra ono aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title