Chord Sego Mambu - ILUX ID | Inschord

Chord Sego Mambu - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sego Mambu - ILUX ID :

Lirik Sego Mambu - ILUX ID :

Intro : F G C G/B Am 
        Dm G C 

C    
ibarat..
  F          G       C
koyo sego mambu ra dipangan
 F         G        Em     Am
ati rasane iseh kelingan biyen
  Dm                    
kowe tego ninggalno,
    G
aku karo wong liyo..

C
senadyan..
    F            G        C
tresno bubar wes dadi garise
 F         G         Em       Am
iso ra iso kowe kudu tak lalekne
   Dm               
timbang sepaneng mending,
    G
aku mikir liyane..

Reff :
           F               G
  aku iseh tresno karo awakmu
            C    G/B       Am
  tapi kudu piye wes keputusanmu
                 Dm               G
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane
                 C
  cukup di kenang wae..

Music : F G C G/B Am
        Dm G C 

C
senadyan..
    F            G        C
tresno bubar wes dadi garise
 F         G         Em       Am
iso ra iso kowe kudu tak lalekne
   Dm               
timbang sepaneng mending,
    G
aku mikir liyane..

Reff :
           F               G
  aku iseh tresno karo awakmu
            C    G/B       Am
  tapi kudu piye wes keputusanmu
                 Dm               G
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane..

            F                   G
  aku seh kelingan lungguh semandingan
            C     G/B        Am
  guyon keloronan di sekseni lintang
            Dm                G
  lalekno wae mung gari ceritane
                 F   G  C
  cukup di kenang wae..
ibarat..
koyo sego mambu ra dipangan
ati rasane iseh kelingan biyen                 
kowe tego ninggalno,
aku karo wong liyo..

senadyan..
tresno bubar wes dadi garise
iso ra iso kowe kudu tak lalekne              
timbang sepaneng mending,
aku mikir liyane..

Reff :
  aku iseh tresno karo awakmu
  tapi kudu piye wes keputusanmu
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

  aku seh kelingan lungguh semandingan
  guyon keloronan di sekseni lintang
  lalekno wae mung gari ceritane
  cukup di kenang wae..

Music...

senadyan..
tresno bubar wes dadi garise
iso ra iso kowe kudu tak lalekne             
timbang sepaneng mending,
aku mikir liyane..

Reff :
  aku iseh tresno karo awakmu
  tapi kudu piye wes keputusanmu
  yen pancen garise kudu tak lilakne..

  aku seh kelingan lungguh semandingan
  guyon keloronan di sekseni lintang
  lalekno wae mung gari ceritane..

  aku seh kelingan lungguh semandingan
  guyon keloronan di sekseni lintang
  lalekno wae mung gari ceritane
  cukup di kenang wae..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title