Lirik & Chord Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan | Inschord

Lirik & Chord Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sampek Tuwek - Denny Caknan :

Lirik Sampek Tuwek - Denny Caknan :

Intro : G D/F# Em D
        C D G 

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
  nyanding sliramu..
D
  sayang sliramu..
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku..

G
tenang.. ra sah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
            G   D/F#
   sampek tuwek..
               Em        D 
   we ra bakal tak culno..
         C
   masio wis ra wancine
            D
   sayang-sayangan neng kene
     Bm
   siji-sijine wong
               Em
   seng nggawe ayeme ati
          Am
   nggawe uripku ..
     D               (G)
   seneng mesem saben bengi..

Music : G D/F# Em 
        G D/F# Em 

         C
wis tak angen-angen..
          D
we bakal dadi jodoku..

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
  nyanding sliramu..
D
  sayang sliramu..
        Bm       
wis tak angen-angen
         Em
we bakal dadi jodoku
        Am
wis tak angen-angen
     D
kowe dadi pilihanku..

G
tenang.. ra sah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku
Bm
mbesuk miliho dino
Em
kowe tak lamar
        Am
rasah duwe roso aku ninggalno
  D
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
            G   D/F#
   sampek tuwek..
               Em        D 
   we ra bakal tak culno..
         C
   masio wis ra wancine
            D
   sayang-sayangan neng kene
     Bm
   siji-sijine wong
               Em
   seng nggawe ayeme ati
          Am
   nggawe uripku ..
     D            G         D
   seneng mesem saben bengi..

            G   D/F#
   sampek tuwek..
               Em        D 
   we ra bakal tak culno..
         C
   masio wis ra wancine
            D
   sayang-sayangan neng kene
     Bm
   siji-sijine wong
               Em
   seng nggawe ayeme ati
          Am
   nggawe uripku ..
     D            G        Em
   seneng mesem saben bengi..
          Am       D
   nggawe uripku hooo..
               G       
   mesem saben bengi..
seneng.. seneng bareng
susah.. susah bareng
nyanding sliramu..
sayang sliramu..     
wis tak angen-angen
we bakal dadi jodoku
wis tak angen-angen
kowe dadi pilihanku..

tenang.. ra sah sepaneng
tenang.. aku wis seneng
rene.. rangkulen aku
tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino
kowe tak lamar
rasah duwe roso aku ninggalno
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
   sampek tuwek..
   we ra bakal tak culno..
   masio wis ra wancine
   sayang-sayangan neng kene
   siji-sijine wong
   seng nggawe ayeme ati
   nggawe uripku ..
   seneng mesem saben bengi..

Music...

wis tak angen-angen..
we bakal dadi jodoku..

seneng.. seneng bareng
susah.. susah bareng
nyanding sliramu..
sayang sliramu..      
wis tak angen-angen
we bakal dadi jodoku
wis tak angen-angen
kowe dadi pilihanku..

tenang.. ra sah sepaneng
tenang.. aku wis seneng
rene.. rangkulen aku
tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino
kowe tak lamar
rasah duwe roso aku ninggalno
awak e dewe wes dadi siji..

Reff :
   sampek tuwek..
   we ra bakal tak culno..
   masio wis ra wancine
   sayang-sayangan neng kene
   siji-sijine wong
   seng nggawe ayeme ati
   nggawe uripku ..
   seneng mesem saben bengi..

   sampek tuwek..
   we ra bakal tak culno..
   masio wis ra wancine
   sayang-sayangan neng kene
   siji-sijine wong
   seng nggawe ayeme ati
   nggawe uripku ..
   seneng mesem saben bengi..
   nggawe uripku hooo.. 
   mesem saben bengi..
Information :
Title : "Sampek Tuwek - Denny Caknan"
Artist : Denny Caknan,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title