Chord Reksogati Ninggal Janji - Rinda Bimar | Inschord

Chord Reksogati Ninggal Janji - Rinda Bimar

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Reksogati Ninggal Janji - Rinda Bimar :

Lirik Reksogati Ninggal Janji - Rinda Bimar :

Intro : C Am F G
        C Am F G C -F -G
        Am

Am                C
 kemerlip lintang.. neng langit..
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                Em
 senadyan wes suwe.. lawase..
F              C      G
 kisah asmoro awake dewe..

F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G   
 senadyan saiki àku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F
 kembang tresno iki..

Reff :
        C              Am
  kisah indah.. neng mediun..
       F          C    G
  alun alun.. rekso gati..
      C              Am
  senadyan to.. tali tresno..
        F    G   C
  pedot pupus.. ora dadi..

Music : -Dm -Am -F G

Am              C
 ora tak getuni.. ngenal awakmu..
F                  C       G
 wes tak lilakne pahit manise
F                      C
 tetep tak simpen neng njero atiku..
F                C           G
 senadyan saiki aku wes karo wong liyo..
F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
        C              Am
  kisah indah.. neng mediun..
       F    G     C    G
  alun alun.. rekso gati..
      C              Am
  senadyan to.. tali tresno..
        F    G    C
  pedot pupus.. ora dadi..

Music : G# Bb D# Cm
        G# Bb C..
        F     G  C     Am
         ha.. a.. ha.. a..
        F G C -F -G C

F                      C
 tak ukir indah neng lelakon uripku..
Bb                F  G
 kembang tresno iki..

Reff :
        C              Am
  kisah indah.. neng mediun..
       F    G     C    G
  alun alun.. rekso gati..
      C              Am
  senadyan to.. tali tresno..
        F    G    C    G
  pedot pupus.. ora dadi..

        C              Am
  kisah indah.. neng mediun..
       F    G    C     G
  alun alun.. dadi saksi..
         C              Am
  sampai jumpa.. sampai nanti..
        F    G         C
  rekso gati.. ninggal janji..
  Am     F    G         C
   rekso gati.. ninggal janji..
kemerlip lintang.. neng langit..
ngelengake aku marang sliramu..
senadyan wes suwe.. lawase..
kisah asmoro awake dewe..

tetep tak simpen neng njero atiku.. 
senadyan saiki àku wes karo wong liyo..
tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
  kisah indah.. neng mediun..
  alun alun.. rekso gati..
  senadyan to.. tali tresno..
  pedot pupus.. ora dadi..

Music...

ora tak getuni.. ngenal awakmu..
wes tak lilakne pahit manise
tetep tak simpen neng njero atiku..
senadyan saiki aku wes karo wong liyo..
tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
  kisah indah.. neng mediun..
  alun alun.. rekso gati..
  senadyan to.. tali tresno..
  pedot pupus.. ora dadi..

Music...

tak ukir indah neng lelakon uripku..
kembang tresno iki..

Reff :
  kisah indah.. neng mediun..
  alun alun.. rekso gati..
  senadyan to.. tali tresno..
  pedot pupus.. ora dadi..

  kisah indah.. neng mediun..
  alun alun.. dadi saksi..
  sampai jumpa.. sampai nanti..
  rekso gati.. ninggal janji..
  rekso gati.. ninggal janji..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title