Lirik & Chord Lagu Proliman Joyo - Denny Caknan | Inschord

Lirik & Chord Lagu Proliman Joyo - Denny Caknan

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Proliman Joyo - Denny Caknan :

Lirik Proliman Joyo - Denny Caknan :

Intro : D# G Cm F
            hu wooo..
        G# G#m D# A#
        hu..uu.. hoo..

D#        A#
gemerlape lintang..
      G#            D#
wengi iki, sing tak sawang
   G#         A#          D#
ngelingke aku marang sliramu..
  Fm            Cm
bebarengan.. nyawiji
    G#     A#   D#
ono neng kutho iki..
     Fm           A#           D#  A#
jogo roso, ngukir tresno neng ati..

D#        A#
ora bakal lali..
      G#           D#
dongo iki, kanggo sliramu
  G#       A#        D#
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm           Cm
ananging sak iki
     G#       A#  D#
bedo sing tak lakoni
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blenjani..

Music : G# A# Gm Cm Fm..G..

Reff :
  Cm
  Proliman Joyo 
         Gm
  ninggalke cerito loro..
  Fm       A#         
   sampek ati sliramu 
  D#         G
  ninggalke aku..
  G#
  aku neng kene.. 
  D# A#   Cm
  nguwatke ati..
  Fm        A#
   ngempet eluh tangis
          D#
  sing raiso tak apusi..

    G#
  cukup ku berkorban
        D# -A# Cm
  cukup aku bertahan
    Fm        A#
  gedhe egomu sing ngambyarke
  D#
  kabeh impian..

Music : D# A# G# D#
           huu..  haaaa..
        G# A# D#..D#-E
        Fm Cm G# A# D#
        Fm A# D#..
        hu.. waaa..

D#        A#
ora bakal lali
      G#          D#
dongo iki, kanggo sliramu
  G#       A#        D#   D#-Fm-Gm-A#
mugo iso dadi pengarepanku..
 Fm         Cm
ananging saiki
     G#        A# D#
bedo sing tak lakoni
     Fm
kowe lungo ninggal loro
      G
kabeh wis mbok blenjani..

Music : G# A# Gm Cm Fm..G..

Reff :
  Cm
  Proliman Joyo 
         Gm
  ninggalke cerito loro..
  Fm       A#         
   sampek ati sliramu 
  D#         G
  ninggalke aku..
  G#
  aku neng kene.. 
  D# A#   Cm
  nguwatke ati..
  Fm        A#
   ngempet eluh tangis
          D#
  sing raiso tak apusi..

  Cm
  Proliman Joyo 
         Gm            -F#
  ninggalke cerito loro..
  Fm       A#         
   sampek ati sliramu 
  D#         G
  ninggalke aku..
  G#
  aku neng kene.. 
  D# A#   Cm
  nguwatke ati..
  Fm        A#
   ngempet eluh tangis
          D#
  sing raiso tak apusi..

    G#
  cukup ku berkorban
        D#  A# Cm
  cukup aku bertahan
    Fm        A#
  gedhe egomu sing ngambyarke
  D#
  kabeh impian..
gemerlape lintang..
wengi iki, sing tak sawang
ngelingke aku marang sliramu..
bebarengan.. nyawiji
ono neng kutho iki..
jogo roso, ngukir tresno neng ati..

ora bakal lali..
dongo iki, kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku..
ananging sak iki
bedo sing tak lakoni
kowe lungo ninggal loro
kabeh wis mbok blenjani..

Music...

Reff :
  Proliman Joyo 
  ninggalke cerito loro..        
  sampek ati sliramu 
  ninggalke aku..
  aku neng kene.. 
  nguwatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  cukup ku berkorban
  cukup aku bertahan
  gedhe egomu sing ngambyarke
  kabeh impian..

Music...

ora bakal lali
dongo iki, kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku..
ananging saiki
bedo sing tak lakoni
kowe lungo ninggal loro
kabeh wis mbok blenjani..

Music...

Reff :
  Proliman Joyo 
  ninggalke cerito loro..        
  sampek ati sliramu 
  ninggalke aku..
  aku neng kene.. 
  nguwatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  Proliman Joyo 
  ninggalke cerito loro..       
  sampek ati sliramu 
  ninggalke aku..
  aku neng kene.. 
  nguwatke ati..
  ngempet eluh tangis
  sing raiso tak apusi..

  cukup ku berkorban
  cukup aku bertahan
  gedhe egomu sing ngambyarke
  kabeh impian..
Information :
Title : "Proliman Joyo - Denny Caknan"
Artist : Denny Caknan,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title