Chord Ora Luntur - Woro Widowati | Inschord

Chord Ora Luntur - Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ora Luntur - Woro Widowati :

Lirik Ora Luntur - Woro Widowati :

Intro : D

                   D
loro ati tetep tak tahan..
                   F#m
nadyan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wis kadung nyaman..
                     A
mergo aku wis kadung sayang..

Music : D F#m G A 

  D
salah..
                  F#m
aku ngakoni ki pancen salah..
  G
salah..
                     A
nresnani kowe sing durung pisah..

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

     G
ning ce..dakmu..
                            D
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  G
tangis.. ati..
  Em                     A
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
                     D
  loro ati tetep tak tahan..
                     F#m
  nadyan rasane ra karuan..
                       G
  mergo aku wis kadung nyaman..
                       A
  mergo aku wis kadung sayang..

                       D
  konco-konco ngarahke mundur..
                 F#m
  dianggep dekne sedulur..
                    G
  tapi tresnoku ora luntur..
                        A
  nganti tekan ku tutup umur..

Music : G A D F#m Bm Em A 

   D
ngopo..
                     F#m
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
    G
cerito..
                  A
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
                     D
  loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
  najan rasane ra karuan..
                       G
  mergo aku wis kadung nyaman..
                       A
  mergo aku wis kadung sayang..

                       D
  konco-konco ngarahke mundur..
                 F#m
  dianggep dekne sedulur..
                    G
  tapi tresnoku ora luntur..
                        A
  nganti tekan ku tutup umur..

Music : D F#m G A 

    G      A          D
nganti.. tekan tutup umur..
      G        A           D
tresnaku.. nganti tutup.. umur..
loro ati tetep tak tahan..
nadyan rasane ra karuan..
mergo aku wis kadung nyaman..
mergo aku wis kadung sayang..

Music...

salah..
aku ngakoni ki pancen salah..
salah..
nresnani kowe sing durung pisah..

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo..

ning ce..dakmu..
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
tangis.. ati..
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

Reff :
  loro ati tetep tak tahan..
  nadyan rasane ra karuan..
  mergo aku wis kadung nyaman..
  mergo aku wis kadung sayang..

  konco-konco ngarahke mundur..
  dianggep dekne sedulur..
  tapi tresnoku ora luntur..
  nganti tekan ku tutup umur..

Music...

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito..
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo..

Reff :
  loro ati tetep tak tahan..
  najan rasane ra karuan..
  mergo aku wis kadung nyaman..
  mergo aku wis kadung sayang..

  konco-konco ngarahke mundur..
  dianggep dekne sedulur..
  tapi tresnoku ora luntur..
  nganti tekan ku tutup umur..

Music...

nganti.. tekan tutup umur..
tresnaku.. nganti tutup.. umur..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title