Chord Nitip Rindu - ILUX ID | Inschord

Chord Nitip Rindu - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nitip Rindu - ILUX ID :

Lirik Nitip Rindu - ILUX ID :

Intro : Em D Em
        Em Bm C D Bm Em
    
Em    D   Em
ma..nise esemmu
       C          D          G
tansah tak simpen ning njero ati
          Am            Em
lan tak gowo ning njero ngimpi
       Am         Bm        Em
nganti kapan kesekso kangen iki..

Music : D Bm Em

Em  D    Em
o.. no kamarku
        C         D      G
sing tansah tak sawang fotomu
       Am         Em
netes eluh amergo rindu
       Am            Bm     Em
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
             G
  aku mung biso
                  D
  nitipke roso rindu
               C
  lewat kerlip lintang
       D              G
  gawe tombo kasmaran iki..

             G
  saben wengiku
                    D
  angel merem mripatku
                C
  tansah pingin nyanding
          D
  nyawang fotomu
                 G
  tak nggo sangu ngimpi..

Music : Em Am D G
        C D Em 

Em    D   Em
ma..nise esemmu
       C          D          G
tansah tak simpen ning njero ati
          Am            Em
lan tak gowo ning njero ngimpi
       Am         Bm        Em
nganti kapan kesekso kangen iki..

Music : D Bm Em

Em  D    Em
o.. no kamarku
        C         D      G
sing tansah tak sawang fotomu
       Am         Em
netes eluh amergo rindu
       Am            Bm     Em
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
             G
  aku mung biso
                  D
  nitipke roso rindu
               C
  lewat kerlip lintang
       D              G
  gawe tombo kasmaran iki..

             G
  saben wengiku
                    D
  angel merem mripatku
                C
  tansah pingin nyanding
          D
  nyawang fotomu
                 G
  tak nggo sangu ngimpi..
          D
  nyawang fotomu
                 G
  tak nggo sangu ngimpi..
ma..nise esemmu
tansah tak simpen ning njero ati
lan tak gowo ning njero ngimpi
nganti kapan kesekso kangen iki..

Music...

o.. no kamarku
sing tansah tak sawang fotomu
netes eluh amergo rindu
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
  aku mung biso
  nitipke roso rindu
  lewat kerlip lintang
  gawe tombo kasmaran iki..

  saben wengiku
  angel merem mripatku
  tansah pingin nyanding
  nyawang fotomu
  tak nggo sangu ngimpi..

Music...

ma..nise esemmu
tansah tak simpen ning njero ati
lan tak gowo ning njero ngimpi
nganti kapan kesekso kangen iki..

Music...

o.. no kamarku
sing tansah tak sawang fotomu
netes eluh amergo rindu
ning kene tansah ngenteni tekamu..

Reff :
  aku mung biso
  nitipke roso rindu
  lewat kerlip lintang
  gawe tombo kasmaran iki..

  saben wengiku
  angel merem mripatku
  tansah pingin nyanding
  nyawang fotomu
  tak nggo sangu ngimpi..
  nyawang fotomu
  tak nggo sangu ngimpi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title