Chord Ngiwo Nengen Salah - ILUX ID | Inschord

Chord Ngiwo Nengen Salah - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngiwo Nengen Salah - ILUX ID :

Lirik Ngiwo Nengen Salah - ILUX ID :

Intro : G#  C#  A#m D# G#   
        A#m D# G# Fm
        A#m  D#

 G#                     C#
opo opo salah ning matamu
 A#m          D#       G#
aku nguat nguatne atiku..
    A#m         D#
melaku ngiwo salah
    G#           Fm
melaku nengen salah
 A#m     D#          G#
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
    A#m        D#
  loro lorone atiku
      G#          Fm    
  tak tutup karo guyuku
    A#m         D#          G#
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

    A#m               D#
  nangis nangis ning atiku
      G#              Fm
  tak iklasno kanggo awakmu
    A#m           D#         G#
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Music : A#m  D#  G#  Fm
        A#m  D#  G# 
        A#m  D#  G#  Fm
        A#m  D#  G# 

 G#                     C#
opo opo salah ning matamu
 A#m          D#       G#
aku nguat nguatne atiku..
    A#m         D#
melaku ngiwo salah
    G#           Fm
melaku nengen salah
 A#m     D#          G#
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
    A#m        D#
  loro lorone atiku
      G#          Fm    
  tak tutup karo guyuku
    A#m         D#          G#
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

    A#m               D#
  nangis nangis ning atiku
      G#              Fm
  tak iklasno kanggo awakmu
    A#m           D#         G#
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Music : A#m  D#

    A#m        D#
  loro lorone atiku
      G#          Fm    
  tak tutup karo guyuku
    A#m         D#          G#
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

    A#m               D#
  nangis nangis ning atiku
      G#              Fm
  tak iklasno kanggo awakmu
    A#m           D#         G#
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
    A#m           D#         G#     Fm
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
    A#m           D#         G#
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
opo opo salah ning matamu
aku nguat nguatne atiku..
melaku ngiwo salah
melaku nengen salah
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
  loro lorone atiku   
  tak tutup karo guyuku
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

  nangis nangis ning atiku
  tak iklasno kanggo awakmu
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Music... 

opo opo salah ning matamu
aku nguat nguatne atiku..
melaku ngiwo salah
melaku nengen salah
aku iki mung iso pasrah..

Reff :
  loro lorone atiku   
  tak tutup karo guyuku
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

  nangis nangis ning atiku
  tak iklasno kanggo awakmu
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Music...

  loro lorone atiku   
  tak tutup karo guyuku
  gumunku kowe ra tau ngerteni..

  nangis nangis ning atiku
  tak iklasno kanggo awakmu
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..
  mugo uripmu mulyo tanpo ono aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title