Lirik & Chord Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk | Inschord

Lirik & Chord Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk :

Lirik Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk :

Intro : G D Em D
        C  Cm 

     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G -D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G -D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
          G
  neng ngawi..
        D           Em
  aku teko nagih janji
         D            C
  kutho iki cen ngangeni
          G          Am
  sliramu tak anti-anti
        D          (G)
  neng alun-alun ngawi..

  G      D         Em
   roso iki iseh podo
      D          C
  ora ono sing bedo
        G             Am
  madep mantep karo kowe
           D      G
  nek ra kowe ora wae..

Music : G D Em D
        C G Am D
        C
        hu.. u.. u..
        G        Em
        hu.. u.. u..

Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..

Reff :
          G
  neng ngawi..
        D           Em
  aku teko nagih janji
         D            C
  kutho iki cen ngangeni
          G          Am
  sliramu tak anti-anti
        D          (G)
  neng alun-alun ngawi..

  G      D         Em
   roso iki iseh podo
      D          C
  ora ono sing bedo
        G             Am
  madep mantep karo kowe
           D      G   D
  nek ra kowe ora wae..

          G
  neng ngawi..
        D           Em
  aku teko nagih janji
         D            C
  kutho iki cen ngangeni
          G          Am
  sliramu tak anti-anti
        D          (G)
  neng alun-alun ngawi..

  G      D         Em
   roso iki iseh podo
      D          C
  ora ono sing bedo
        G             Am
  madep mantep karo kowe
           D      G
  nek ra kowe ora wae..
kowe biyen.. ngomong tresno
janji rabakal ngeliyo
jare pun manteb atimu
bakal ngenteni baliku..

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku.. bakal mantuk..

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
neng pikir iki..

bungah.. ati sing tau nduweni
bendino tak rasani
sak iki aku bali..

Reff :
  neng ngawi..
  aku teko nagih janji
  kutho iki cen ngangeni
  sliramu tak anti-anti
  neng alun-alun ngawi..

  roso iki iseh podo
  ora ono sing bedo
  madep mantep karo kowe
  nek ra kowe ora wae..

Music...

aku neng ngawi (aaaa..)
aku nagih janji..

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku.. bakal mantuk..

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
neng pikir iki..

bungah.. ati sing tau nduweni
bendino tak rasani
sak iki aku bali..

Reff :
  neng ngawi..
  aku teko nagih janji
  kutho iki cen ngangeni
  sliramu tak anti-anti
  neng alun-alun ngawi..

  roso iki iseh podo
  ora ono sing bedo
  madep mantep karo kowe
  nek ra kowe ora wae..

  neng ngawi..
  aku teko nagih janji
  kutho iki cen ngangeni
  sliramu tak anti-anti
  neng alun-alun ngawi..

  roso iki iseh podo
  ora ono sing bedo
  madep mantep karo kowe
  nek ra kowe ora wae..
Information :
Title : "Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk"
Artist : Denny Caknan,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title