Lirik & Chord Lagu Mrebes Mili - Ronz Asmara feat. Woro Widowati | Inschord

Lirik & Chord Lagu Mrebes Mili - Ronz Asmara feat. Woro Widowati

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mrebes Mili - Ronz Asmara feat. Woro Widowati :

Lirik Mrebes Mili - Ronz Asmara feat. Woro Widowati :

Intro : F#m D F#m D
        F#m D Bm C# 

F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe
E                     A
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

F#m
sepurane..
         Bm
pancen kabeh iki salahku..
E                      A
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
F#                     Bm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         D
sing tak tompo..
  Bm              C#
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
          F#m
  ojo digetuni..
              Bm
  ojo gawe mrebes mili..
           E
  sejatine tresno..
            A
  ra kudu duweni..
              D
  mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
  Bm
  ora ngijini..
          C#
  koe lan aku ra bakal dadi siji..

              F#m
  lungaku nyambut gawe..
                Bm
  ora mergo ninggalke koe..
                E
  pengin lumrah kancane..
               A
  bahagia ro koe..
            D
  janjimu bakal ngenteni setio
      Bm
  lan jogo tresnaku..
         C#                 F#m
  mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Music : Bm C# F#m 
        D Bm E A 
        D Bm C# F#m C# 
     
F#m
umpamane..
       Bm
dalan urip biso tak tulis dewe..
E                   A
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
F#
yen biso tak baleni
  Bm
soko sing tak karepke
      D
aku pengin..
     Bm         C#
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
          F#m
  ojo digetuni..
              Bm
  ojo gawe mrebes mili..
           E
  sejatine tresno..
            A
  ra kudu duweni..
              D
  mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
  Bm
  ora ngijini..
          C#
  koe lan aku ra bakal dadi siji..

              F#m
  lungaku nyambut gawe..
                Bm
  ora mergo ninggalke koe..
                E
  pengin lumrah kancane..
               A
  bahagia ro koe..
            D
  janjimu bakal ngenteni setio
      Bm
  lan jogo tresnaku..
         C#                 F#m
  mugo bahagio karo pilihan uripmu..

      D
  sadaro.. (sadaro..)
     Bm
  elingo.. (elingo..)
        C#             F#m
  sak durunge tambah loro..

      D
  selawase.. (selawase..)
         Bm
  tresno iki.. (tresno iki..)
        C#                     F#m
  bakal tak simpen ning jero dodo..
umpamane..
dalan urip biso tak tulis dewe
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
yen biso tak baleni
soko sing tak karepke
aku pengin..
ning uripmu sak durunge de e..

sepurane..
pancen kabeh iki salahku..
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
sing tak tompo..
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
  ojo digetuni..
  ojo gawe mrebes mili..
  sejatine tresno..
  ra kudu duweni..
  mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
  ora ngijini..
  koe lan aku ra bakal dadi siji..

  lungaku nyambut gawe..
  ora mergo ninggalke koe..
  pengin lumrah kancane..
  bahagia ro koe..
  janjimu bakal ngenteni setio
  lan jogo tresnaku..
  mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Music...
     
umpamane..
dalan urip biso tak tulis dewe..
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
yen biso tak baleni
soko sing tak karepke
aku pengin..
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
  ojo digetuni..
  ojo gawe mrebes mili..
  sejatine tresno..
  ra kudu duweni..
  mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
  ora ngijini..
  koe lan aku ra bakal dadi siji..

  lungaku nyambut gawe..
  ora mergo ninggalke koe..
  pengin lumrah kancane..
  bahagia ro koe..
  janjimu bakal ngenteni setio
  lan jogo tresnaku..
  mugo bahagio karo pilihan uripmu..

  sadaro.. (sadaro..)
  elingo.. (elingo..)
  sak durunge tambah loro..

  selawase.. (selawase..)
  tresno iki.. (tresno iki..)
  bakal tak simpen ning jero dodo..
Information :
Title : "Mrebes Mili - Ronz Asmara feat. Woro Widowati"
Artist : Ronz Asmara, Woro Widowati,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title