Chord Medot Janji - ILUX ID | Inschord

Chord Medot Janji - ILUX ID

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Medot Janji - ILUX ID :

Lirik Medot Janji - ILUX ID :

Intro : D G A F#m
        Bm C..A..

    D    
kelingan mawar abang
          F#m
sing gemantung neng rambutmu
      G            A         D
tak jogo utuh neng njero laciku..

     D
ra bakal ilang
               F#m
lan lali mergo uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A                   Bm
sak jerone segoro luwih jeru loro iki
        G         A           D
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
     A          -F#     Bm
njoboku ora popo njero atiku nelongso
-A    G            D          A
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
        D        G
   mugo kowe bahagia
     A         D
   karo pilihanmu
       G            D
   aku mung biso nyawang kowe
           Em          A
   lan ngimpi bareng kowe..

       D          G
   aku urung percoyo
        A         D              G
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          D                A
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

  D
sabendino saben wektu
    F#m
kepikiran awakmu
    G
aku ngerti sing
     A            D   A
di pikir ra rumongso..

     D
ra bakal ilang
               F#m
lan lali mergo uwes pisahan
    G              A        D
kelingan kowe tego medot janji..

      A                   Bm
sak jerone segoro luwih jeru loro iki
-A      G         A           D
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
     A          -F#     Bm
njoboku ora popo njero atiku nelongso
-A    G            D          A
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
        D        G
   mugo kowe bahagia
     A         D
   karo pilihanmu
       G            D
   aku mung biso nyawang kowe
           Em          A
   lan ngimpi bareng kowe..

       D          G
   aku urung percoyo
        A         D              G
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          D                A
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Music : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

Reff :
        D        G
   mugo kowe bahagia
     A         D
   karo pilihanmu
       G            D
   aku mung biso nyawang kowe
           Em          A
   lan ngimpi bareng kowe..

       D          G
   aku urung percoyo
        A         D              G
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
          D                A
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Outro : D G A F#m Bm
        Em A..D.. 
kelingan mawar abang
sing gemantung neng rambutmu
tak jogo utuh neng njero laciku..

ra bakal ilang
lan lali mergo uwes pisahan
kelingan kowe tego medot janji..

sak jerone segoro luwih jeru loro iki
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
njoboku ora popo njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
   mugo kowe bahagia
   karo pilihanmu
   aku mung biso nyawang kowe
   lan ngimpi bareng kowe..

   aku urung percoyo
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

sabendino saben wektu
kepikiran awakmu
aku ngerti sing
di pikir ra rumongso..

ra bakal ilang
lan lali mergo uwes pisahan
kelingan kowe tego medot janji..

sak jerone segoro luwih jeru loro iki
malah kowe seneng-seneng karo ati liyo
njoboku ora popo njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan..

Reff :
   mugo kowe bahagia
   karo pilihanmu
   aku mung biso nyawang kowe
   lan ngimpi bareng kowe..

   aku urung percoyo
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Music...

Reff :
   mugo kowe bahagia
   karo pilihanmu
   aku mung biso nyawang kowe
   lan ngimpi bareng kowe..

   aku urung percoyo
   kowe mindah atimu nggo wong liyo
   sedangkan kuwi lungo nglalekne aku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title